Veru-Ka Veru-Ka komentáře u knih

☰ menu

Kde se touláš, Bernadetto Kde se touláš, Bernadetto Maria Semple

S knihou jsem se seznámila na letošním Listování. Byla tak skvěle podaná, že když jsem ji spatřila v knihovně, musela jsem si ji přečíst. Úžasně jsem se pobavila, Bernardettino chování mi je v mnohém dost blízké a humor spisovatelky mě oslovil.

06.11.2015 5 z 5


Procitnutí slečny Primové Procitnutí slečny Primové Natalia Sanmartin Fenollera

Knihou jsem byla fakt nadšená. Nápad kolonie se starými zvyky přenesené do dnešního světa mě nadchl. Každopádně mé nadšení úplně zabil konec.Čekala jsem něco trochu víc.

06.11.2015 4 z 5


V pasti V pasti Michael Northrop

Kniha pro mě byla absolutním zklamáním. Autor předložil skvělý námět, který už tak dobře nezpracoval. Čekala jsem větší trhák a spousta situací zůstala nerozvedených. Například- autor na začátku uvádí, že lituje, že při posledním školním obědě vyhodil kukuřici, na kterou pak dlouho vzpomínal. Vzbudilo to ve mě očekávání toho, že se aktéři budou potýkat s hladem, ale autor to zabil tím, že si děcka ve škole vlastně docela dobře jedli, takže si tím tak trochu hodil klacek pod nohy. Dále situace, kde píše, že přišlo to nejhorší, že někdo zakašlal- čekala jsem rozvinutí děje tak, že všichni onemocní a budou bojovat o život- opět, nic takového se nestalo a poznámka zůstala opět nerozvinuta... Docela palec dolů, přijde mi to, jako kdyby autor chtěl napsat knížku za jednu noc...

20.08.2014 2 z 5