vanellopka8676 vanellopka8676 komentáře u knih

☰ menu

Ve stínu Hvozdu Ve stínu Hvozdu Naomi Novik

Musím se přiznat, že mě nejvíc nalákala povedená obálka knihy, ale po žánru fantasy už jsem taky dlouho pokukovala. Knížku jsem četla s radostí, nezklamala. Vždy jsem hledala chvilku, abych se ponořila do světa plného kouzel a mohla s Agniezskou prožívat její dobrodružství po odloučení od rodiny a přátel. Prozkoumávání nových netušených možností její síly, poznávání Draka i společenských zvyklostí u dvora, bojů a odhalování původu temného hvozdu. Pro mě byla atmosféra natolik poutavá, že si knihu přečtu brzy znovu. Zlo, které může vyrůst z každého z nás je vždy přítomno a je jen na nás, jestli si zvolíme cestu lásky nebo hněvu.

30.07.2019 5 z 5


Nic se nestane náhodou Nic se nestane náhodou Richard David Bach

Četla se příjemně. Odpočinková kniha o nonkonformních toulavých pilotech, která odlehčí vaší unavené mysli od každodenního shonu stereotypního života a nechá vás nahlédnout do životního stylu, který je většině z nás v realitě dosti vzdálený.

08.01.2019 4 z 5


Extáze: Román o Almě Mahlerové Extáze: Román o Almě Mahlerové Mary Sharratt

Četla jsem ji jedním dechem. Natolik mě Alma zaujala, že se chystám na její životopis. Nemile mě ale překvapil konec knihy hned po smrti Almy prvního manžela, Gustava. Čekala jsem, že se kniha bude věnovat jejímu osudu po delší dobu.

22.11.2018 5 z 5