TZlat TZlat komentáře u knih

☰ menu

Rapovej deník Lukáše Kouřila Rapovej deník Lukáše Kouřila Lukáš Kouřil

Ze začátku mi velmi trvalo, než jsem se začetla, ale pak už to šlo samo.

Deník je psaný slangové a o vulgarismy tu není nouze, což mě osobně nevadilo. Příbehy jsou rozdělené po kapitolách a ještě po dnech, takže se v nich hezky orientuje.

První polovina knihy mi je blízka věkem, takže jsem většinu času žasla, jak je tohle všechno vůbec možné. Některé věci mě překvapily, jiné jsem čekala. Příběhy byly mnohdy napínavé. Všechny doprovází alkohol, tráva a jiné drogy. Spousta nelegálních činností a zadlužování se jsou na denním pořádku. Přípravy fesťáků a vše s nimi spojené mě velmi zaujaly, jelikož hudbu miluju. Při čtení jsem si akorát velmi často říkala: "Tak co se zase pokazí?" : ) Protože skoro každá akce skončila nějakým fiaskem. Ale bez toho by to nebylo tak zajímavě, že?

Druhá polovina a část s cestováním byla také fajn, ale nebavila mě tolik. Navíc jsem při čtení měla takový zvláštní pocit nostalgie, když autor vzpomínal na doby koncertů, proto doufám, že nějaký úspěšný koncert brzy uspořádá. Ale našlo se tu spousty krásných úseků - hlavně cesta v Kolumbii, která mě dost zaujala.

Příběhy jsou doplněné fotkami a tagy.
Po dočtení knížky jsem dostala obrovskou chuť jít někam na festival nebo koncert a pořádně se bavit!



Knihu doporučuji všem milovníkům koncertů a festivalů!
Za knížku v rámci #spoluprace děkuji @lukasbarsinbars

05.02.2024 3 z 5


Začátek po konci Začátek po konci Jana Jordanová

Příběh mě moc bavil. Ze začátku mi chvilku trvalo, než jsem se začetla, ale tím, že má knížka opravdu krátké kapitoly, šlo to rychle. Děj je velmi poutavý a napínavý, ale ocenila bych větší rozepsání některých částí. Svět je krásně vymyšlený. Ellie mi že začátku připadala hodně emočně plochá, ale později se mi dostala pod kůži. Stejně jako postava Blacka. Když byl na scéně, velmi jsem se bavila. Ostatní postavy se mi také moc líbily, jen jsem se často ztrácela ve jménech. Je tu také mnoho tajemství - některá se nám odkryjí, jiná ne, a proto si určitě přečtu druhý díl! Obálka se mi vizualně moc líbí a i díky ní mě kniha zaujala.

31.12.2023 4 z 5