TerkaV624 TerkaV624 komentáře u knih

☰ menu

Drakula Drakula Bram Stoker

V ději se krásně orientuje, líbí se mi styl psaní - záznamy z deníku, dopisy, telegramy atd... Knihu jsem přečetla jedním dechem, děj krásně plyne a není zde nic, co by bylo vyloženě zbytečné. Za mě skvělá kniha, určitě se k ní ještě v budoucnu vrátím.

05.07.2021 5 z 5


Průsvitní Průsvitní Martin Šinkovský

Knihu jsem si velmi užívala, četla se velmi rychle. Skvěle napsaná kniha se zajímavým a snadno pochopitelným dějem, líbilo se mi i provedení jednotlivých kapitol. Snad jediná věc, která mi trochu vadila, bylo to, že skončil odstavec a další věta začínala "za rok/po roce". Přeci jenom za rok se může stát plno věcí. Jinak naprosto povedená kniha.

15.03.2021 3 z 5


Temný květ Temný květ P. M. Freestone

(SPOILER) Na to, že je to autorčina první kniha, tak skvělý výkon. Kniha se čte velmi rychle, dokonale vymyšlený svět Aramtesh. Hlavní hrdinové Rakel a Ash se dle mého názoru k sobě perfektně hodí a nakonec si k sobě najdou cestu i navzdory počáteční nedůvěře. Kniha je napínavá až do konce, rozhodně jsem se při čtení nenudila. Už se nemůžu dočkat druhého dílu.

06.01.2021 5 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Už po přečtení prvního dílu mi bylo jasné, že druhý díl bude ještě lepší než předchozí. Nemýlila jsem se. Sarah J. Maas nezklamala. Kniha jsem si užívala, byla plná nečekaných zvratů, dobrodružství a odvahy. A samozřejmě nesmím zapomenout na Rhysanda, bez kterého by Dvůr mlhy a hněvu nebyl zdaleka tak poutavý. Co více dodat? Rhysand to prostě zachránil.

05.01.2021 5 z 5