starucha starucha komentáře u knih

☰ menu

Nad propastí Nad propastí Wilbur Smith

Opět velmi čtivá kniha. Komentář píší dlouho po přečtení. Nadělila jsem si ji na Vánoce. Tato kniha patří k těm novějším, zavádí nás do 2 SV. Velmi zajímavý déj a opět se zde spojují dva světy z minula . Kdo se chystá číst, ať si ještě přečte pokračování této knihy a to Kobaltové nebe, které je již v prodeji.

19.10.2019 5 z 5


Kořist Kořist Wilbur Smith

Opět nezklamal autor. Napínavé ,...

19.10.2019 5 z 5


Kopí osudu Kopí osudu Wilbur Smith

Moc hezkě čtení, zajímavé, poutavé, pozadí 1. světové války jak zasáhne hlavní hrdiny v Africe. Série o rodině Courtney se blíží ke konci. Ještě Zlarý lev a Nad propastí. Možná že budou ješté další ??? Jako vždy knihu přečtu jedním dechem. Tento díl je dějově do roku cca 1918.

24.03.2019


Triumf slunce Triumf slunce Wilbur Smith

Jako vždy, Wilbur nezklamal.

24.03.2019 5 z 5


Pobřeží v plamenech Pobřeží v plamenech Wilbur Smith

Moc krásná kniha. Byla podle ni natočena 4 dílná série. Nejdříve jsem viděla tuto sérii kdysi dávno. Pak jsem dostala k narozeninám od W.Smitha Šelmu. Přečetla jsem ji jedním dechem. Pak mi sousedka zapůjčila další knihy od Smitha . Zjistila jsem, ze knihy mají návaznost. Teď jsem snad přečetla skoro všechny. Tato kniha Pobřeží v plamenech je ze série o rodu Courtney . Doporučuji přečíst. Dobrodružství, láska a historie , to vše se najde v této knize.

31.12.2018 5 z 5