SavageCircus SavageCircus komentáře u knih

☰ menu

Arakain 20 let natvrdo Fan Club Arakain 20 let natvrdo Fan Club Bohouš Němec

Tohle je vlastně stejná kniha, co už kdysi vyšla. Tady tato je doplněna o fanklubovou historii. Jinak je kniha v celku solidně informativní a určitě jsem se z ní dověděl i něco navíc. Jinak je to perfektně doplněno snad všemi texty, co kdy Arakain i Lucie Bílá nazpívali. Rozhodně jsem rád, že jsem se k této knize Československé a České metalové ikony dostal.

23.09.2023 5 z 5


Black Metal. III, Kult nikdy nezemře Black Metal. III, Kult nikdy nezemře Dayal Patterson

Někdy jsem se v těch informacích ztrácel. Ale je to perfektní mít tolik materiálu o jednom z nejlepších metalových stylů. Paráda.

01.05.2023 5 z 5


Belzebubové Belzebubové JP Ahonen

To není správnej odstín černý. Neladí mi s kalhotama.

18.01.2023 5 z 5


Národní satanista Národní satanista Erlend Erichsen

Vždycky jsem poslouchal Black metal, ale nikdy mě nenapadlo, že bych měl podle toho i žít. Kdo věří v Boha, musí věřit i na Satana, ale že bych jednoho nebo druhého uctíval, tak to tedy ne. Ale atmosféra tohoto příběhu je fakt perfektně pojatá a zajímavá.

24.12.2022 5 z 5


Non Serviam: Oficiální historie Rotting Christ Non Serviam: Oficiální historie Rotting Christ Dayal Patterson

Vše, co je o této Řecké skupině možno sehnat. Mě osobně se líbí jejich poslední stři studiová alba. To, co bylo před tím, je syrové a míám pocit, že i ne moc propracované. Jinak svoboda, satan.

11.10.2022 5 z 5


Black Metal. II, Předehra ke kultu Black Metal. II, Předehra ke kultu Dayal Patterson

Krásně provedený "doplkněků k hlavní knize. Mnohé se tu dovysvětlí a další vyřeší. Rozuhodně je to součástí první knihy.

20.06.2022 4 z 5