nefertitji nefertitji komentáře u knih

☰ menu

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Pro mě je kniha zklamáním. Kniha je sice napsaná čtivě, ale mě to nebavilo, nevžila jsem se do příběhu, nefandila jediné postavě a ani jsem se u toho nijak nezasmála. Místy jsem přeskakovala řádky a zoufale si přála, ať už je konec. Nemůžu jinak..

03.02.2017 2 z 5


Dary dračí královny Dary dračí královny Traci Harding

Oproti prvnímu dílu - Dary bohyně Isis, je druhý díl velmi rozvláčný, dějově nepřehledný a náročný na pozornost. Přeskoky z jedné etapy do druhé, množství postav, jednotlivé inkarnace.. musím přiznat, že jsem se v tom po čase prakticky ztratila. Často jsem se vracela o několik stran zpět, abych si uvědomila souvislosti.
Autorce však musím vyseknout poklonu za její fantazii a dokonalý popis "nadpřirozených věcí" coby věcí samozřejmých a zcela běžných.

07.12.2016 4 z 5


Tajemství Genesis Tajemství Genesis Tom Knox (p)

Kniha je skvěle napsaná, čtivá, dala bych 5 hvězdiček, ale místy jsem ji opravdu musela odložit a jít se projít, zejména díky barvitému popisu technik mučení...

01.12.2016 4 z 5


Mlhy Avalonu Mlhy Avalonu Marion Zimmer Bradley

Kniha je překrásná, kdysi mě zcela okouzlila a ráda se k ní vracím.

01.12.2016 5 z 5


Dům snů Dům snů Pauline Gedge

Kniha se mi dostala do rukou náhodou, v létě, na místním koupáku, kde je zprovozněna služba "půjč si knihu na léto". Jedná se o vyřazené knihy z knihovny. Netušila jsem, že mezi vyřazenými knihami najdu tak krásné čtení.
Ihned jsem si obstarala druhý díl Dům iluzí a od té doby jsem se stala fanynkou této autorky a jejich knih ze starověkého Egypta.
Úžasné čtení, doporučuji všem, kteří milují egyptské příběhy :)

01.12.2016 5 z 5


Svitek ze Sakkáry Svitek ze Sakkáry Pauline Gedge

Kniha se "četla sama", místy se mi tajil až dech. Musela jsem pořád číst a číst, třeba do 2 do rána a pak vstávat s opuchlýma očima do práce :)
Dobře napsané, ostatně jako všechny knihy ze starodávného Egypta této autorky.

01.12.2016 5 z 5