nabber nabber komentáře u knih

☰ menu

Utajený odposlech Utajený odposlech Bohuslav Kočárek

Tak ještě jednou k té knize.
Před časem jsem využil nabídky autora a o knížku v e-podobě si napsal. Přečetl jsem ji a líbila se. Platilo o ní, že i když byla v několika e-shopech, tak o ní jinak moc vědět nebylo. Teprve potom co jsem zde v příspěvku napsal, že bez reklamy se kniha neprodá, jsem pořádně pohledal na netu a krom zjištění, že kniha vyšla už také v tištěné podobě jsem s překvapením zjistil, že tu knížku nabízi asi ve stovka kamených obchodů a to i na Slovensku, dokonce i v jednom polském. E-shopy jsem ani nepočítal. Tedy knížka na očích je, to jsem se mýlil, ale reklamu by to stejně chtělo, aby knížka nečekala až ji někdo v obchodě objeví. Asi by to chtělo Autogramiádu, ale v trochu větším stylu, než tu kterou jsem ve vyhledávači ke knize našel. Takhle pane spisovateli Viwehga nedoženete.
Dobře, tak vážně. Knížka je to zajímavá, hlavně konspirátory ze střední a starší generace.

21.09.2014 5 z 5


Utajený odposlech Utajený odposlech Bohuslav Kočárek

Hlavním měřítkem kvality knihy je mylně považována její prodejnost. Bez patřičné reklamy se sebelepší text neprosadí. Tato kniha dobrá je, ale to druhé, co ji posune mezi lidí autorovi nepovedlo a to i přesto, že je ji snadné na netu ve vyhledávačích i na "Zboží" najít.

21.09.2014


Šest dnů Kondora Šest dnů Kondora James Grady

Dobrá knížka. Mohu jen doporučit. Z toho jak je to napsáno nemá čtenář problém uvěřit, že se to v životě opravdu tak i děje. Skupiny které rozehrávají své ekonomické zájmy v miliardách, mají dost prostředků, a vlivu, aby je těmito metodami dokázali prosadit.

07.01.2014 5 z 5


Špión z Bratislavy Špión z Bratislavy Pavol Janík

Čekal jsem, že děj bude zabíhat do podrobností práce amerických výzvědných služeb, když hlavní hrdinové měli osobní zkušenosti s tímto prostředím. Je to spíš takové vzdání holdu agentům minulého režimu pracujícím úspěšně určitou dobu v centrále CIA. Čekal jsem víc, ale číst to šlo.

31.12.2013


Uši džungle Uši džungle Pierre Boulle

Mrazí v zádech, jaké vyspělé technologie musí mít dnes armády, když v dobách kdy jsme my tu přetáčeli prstem cívky bateriového magnetofonu Start už nad Vietnamem létaly bombardéry řízené počítači. Ostatně na zemi proti nim "bojovaly" právě takové "sranda" magnetofony zřejmě české provenience.

31.12.2013