Ms.Luccy Ms.Luccy komentáře u knih

☰ menu

Malibu v plamenech Malibu v plamenech Taylor Jenkins Reid

Tak tohle byla paráda! Čím víc jsem se blížila ke konci, tím víc jsem chtěla, aby kniha nekončila, a aby stránky tak rychle neubývaly. Příběh mě chytnul už od začátku a těšila jsem se na každou volnou chvíli, kdy budu moct pokračovat ve čtení. Nakonec mě až zamrzelo, jak jsem to rychle přečetla, a že není třeba ještě nějaké pokračování :)

Alespoň mě potěšilo, že bude od autorky vycházet nová kniha Carrie Soto is Back, tak třeba se tam nějaká z hlavních postav ukáže :)

24.05.2022 5 z 5


Příliš vysoká očekávání Příliš vysoká očekávání Karolina Hošek

Tahle knížka mě příjemně překvapila, jen se divím, že má tak nízké hodnocení. Je skvělá na odreagování a zavzpomínání na devadesátky a milénium :) Knížka se mi moc líbila :)

01.02.2022 5 z 5


Hezký, ale narovnej se! Hezký, ale narovnej se! Johana Fundová

Super knížka, která se moc dobře čte, a u který jsem si zavzpomínala na dětství :) Moc se mi líbila a doufám, že autorka brzy vydá nějakou další :)

26.05.2021 5 z 5


Temné vábení Temné vábení Loreth Anne White

Naprostá pecka! Přečteno téměř za jediný den, nemohla jsem se od knihy vůbec odtrhnout. Příběh je hodně napínavý a knížka se hrozně dobře čte :) Jsem nadšená a doufám, že u nás vyjdou i další knihy od této autorky.

24.05.2021 5 z 5