Mimieli Mimieli komentáře u knih

☰ menu

Ztracený svět v podzemí Ztracený svět v podzemí Roderick Gordon

Chvilku trvalo než jsem se zacetla, ale když jsem se zacetla wau! Cely podzemní svět mě hrozne bavil a až do čtvrtého dílu to bylo naprosto skvělý. U pátého dílu už jsem se místy chytala za hlavu a sesty dil silné zklamání. V seriálech se takovému vývoji rika skok pres zraloka :))

17.03.2024


Poslední cesta do podzemí Poslední cesta do podzemí Roderick Gordon

Ze já nedala na zdejší komentáře a neukončila cteni po čtvrtém díleKonec byl sice otevřeny, ale to zůstává sesty díl taky, takze je to vlastně jedno. Poslední díl mi zkazil veškeré nadseni které jsem mela po prvních čtyřech. Ten svět si mě získal, vše krasne promyšlené - kolonie, hlubiny, ještě hlubší hlubiny :), dokonce i zahrada druhého slunce. Ale Fáze a mimozemšťané ? OMG

17.03.2024 2 z 5


O bázlivém strašidýlku O bázlivém strašidýlku Zdenka Pšeničková

Za mě je to slabší knížka, příběhy jsou psané vágně. Ale mám rada ilustrace Zdenky Študlarové a dceři se pohádky líbily, jsou relativně krátké, takze optimální jako pohádka na dobrou noc.

30.01.2023 2 z 5


Kdo za to může Kdo za to může Margaret Yorke

Detektivka ani náhodou, napětí žádné, iracionální jednání snad všech postav. Chtela jsem ji odložit po třiceti stránkách, ale nerada nechávám knihu nedoctenou a nějak jsem porad doufala v tu detektivní zápletku, která nepřišla. Tak alespoň splněne tema do knižní vyzvy.

04.04.2022 1 z 5


Medovníček a jeho nemocnice pro zvířátka Medovníček a jeho nemocnice pro zvířátka Jan Lebeda

První knížky ze série o Medovnickovi se mi líbily moc, ale tahle pro me byla zklamáním. A chybí mi ilustrace Zdeňky Študlarové.

02.02.2022 3 z 5


Umělecká licence Umělecká licence Katie Fforde

Až na slabší začátek se knížka četla celkem dobře. I když paní překladatelka mi čtení trochu znepříjemňovala. Mela by si ujasnit, jestli bude používat slovo prostora, prostor nebo ty prostory. Věta “To je odmrštění?” mi taky rvala oči a takových tam bylo povícero.

27.09.2021 3 z 5