Micione Micione komentáře u knih

☰ menu

Cukr – rafinovaný jed Cukr – rafinovaný jed Kurt Mosetter

Skvěle a srozumitelně napsané, jediné co bych autorům vytkla je, že sladidlo D-galaktóza se v českých lékárnách neprodává stejně jak doporučovaná Xylóza ( pouze sladidlo Xylitol - E967)

07.01.2024 5 z 5


Hormony Hormony Sherill Sellman

Jako laik jsem se o hormonální soustavě něco víc dozvěděla, avšak k čemu mám výhrady nejen u této, ale i mnoha podobných publikací: mám totiž dojem, že autoři pravděpodobně žijí na jiné planetě, když čtenářům radí: dýchat „čistý vzduch“, konzumovat biopotraviny, zdravě se hýbat nejlépe v lese apod.
Co je z pohledu civilizovaného světa vlastně biopotravina? Ta polomrtvá, seschlá zelenina a ovoce, co se prodává v super - krámech se zdravou výživou ? Nebo to nepřeberné množství exotických produktů vypěstovaných v různých koutech světa s prošlou dobou trvanlivosti a tím pádem s minimem enzymů a vitamínů? Nebo to co si při vším štěstí vypěstujeme sami na pomalu ale jistě mizející úrodné, tedy spíš neúrodné půdě zamořené kdečím? Všichni nemáme tu možnost žít v lese a vzhledem k narůstající automobilové dopravě ani dýchat čistý vzduch. Takže nezbývá než říct, že s radami autora této a podobných knih mám docela problém.

22.04.2015 2 z 5