META META komentáře u knih

☰ menu

Iveta Bartošová: Neměla jsem se narodit Iveta Bartošová: Neměla jsem se narodit Michaela Remešová

to @cleopatra11: Zajímavé tvrzení o přetvařování, Vy jste IB osobně důvěrně znala - jaká OPRAVDU byla v soukromí...? Pokud ano, pak je rozhodné v jakém období.
Co se týče mentálního zdraví IB se před celorepublikovou veřejností čeští psychiatři DLOUHODOBĚ tvářili, že je v pořádku, když jí XX-krát nechali s klidem své právní, odborné odpovědnosti podepsat REVERZ z hospitalizací!
Jinak jen pro úplnost - je veřejně známo, že tato kniha nebyla nikdy autorizována a vznikala v době težkých závažných kombin. závislostí, probíhajících rozvinutých psych. nemocí. Zpovídnání závažně postižené osoby danou "novinářkou" bylo tedy absolutně neetické zneužití akutně nemocného, chronicky suicidálního pacienta.
Pokud je daná autorka psychicky zdravá s dostatečným náhledem, tak si musela být vědoma jak těžce měla již tehdy poškozené zdraví. I sama autorka v knize popisuje konzumaci alkoholu a jasné symptomy nemocí závislé IB. Navíc nucené nebezpečné traumatizující regresní vzpomínaní (které může provádět v daném krizovém psych. stavu jenom certifikovaný psychoterapeut, hypnoterapeut) v daném stadiu nemocí zákonitě jistě vedlo k celkovému zhoršení jejího psych. stavu.

01.02.2023 odpad!