lucka1589 lucka1589 komentáře u knih

☰ menu

Na autismus jedině autibiotika Na autismus jedině autibiotika Eliška Antošová

Těšila jsem se na tuto knížku několik měsíců před jejim vydanim a hned po precteni první kapitoly jsem se od knížky nemohla hnout. Četla jsem to jedním dechem. Kolik obtizi rodina zazila a jak s obdivuhodnym nadhledem a svým humorem to vsechno Eliška řešila... Jak nepropada pesimismu a naopak vsemu se zvednutou bradou čelí... Jak vycerpana dál funguje, protože musí... Jak vnitrne sice prožívá negativni emoce, ale nemuze se z toho hroutit... Jak zazivaji i hezké rodinne chvíle, ktere lze vidět na pripojenych rodinnych fotorafii... Jak se niceho nebojí a zkousi s manželem nové věci... Jak popisuje denni problémy a zážitky, její myšlenky, ale i citace z odborné literatury. Jakou má skvělou oporu v manzelovi... Vtipné a trefne obrázky celou knížku hezky doplnuji.
Moc ráda jsem ji koupila svým blizkym k Vánocům, protože tuto rodinu stojí za to podpořit a její životní příběh rozšířit
Je pro mě navic ctí být součástí této knížky
PS: pokud jste stejně nepozorni jako já, není to, že na autismus platí jedine "ANtibiotika", jak jsem si několik let myslela ale jde o "AUtibiotika"

09.01.2022 5 z 5