K_T K_T komentáře u knih

☰ menu

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Tak tohle by stálo za zfilmování!

28.04.2024 5 z 5


Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Mark Manson

Kniha přináší řadu zajímavých rad do života a spoustu myšlenek, nad kterými bychom se měli zamyslet. Je ale dobré občas číst mezi řádky, abychom správně pochopili, co si z knihy máme odnést. Ne/mít to u pr**le.

09.04.2024 4 z 5


Kráľovstvo Prekliatych Kráľovstvo Prekliatych Kerri Maniscalco

Tento díl je určitě lepší než ten předchozí. Přesun do světa hříšných se mi velmi líbil a díky tomu je zde spousta akce a napětí. Hlavní zvrat knihy byl sice celkem dobře předvídatelný, nicméně je zde plno dalších zvratů a jiných tajemství. Na druhou stranu se mi ale řada věcí nelíbila. V ději se totiž chvílemi ztrácelo a také mi občas vadilo chování Emilie, která často měnila názor a chovala se dětinsky. To ale plně vynahrazoval Ira, který byl perfektní. Co mi ale nejvíc mrzí je, jak se rozvíjel jejich vztah, respektive nerozvíjel. I přesto vřele doporučuji.

31.03.2024 4 z 5


Království hříšných Království hříšných Kerri Maniscalco

Na této knize se mi líbilo především prostředí Itálie a její propojení se světem hříšných. I přes často používané téma čarodějnictví se jednalo o celkem originální příběh se spoustou nových a zajímavých námětů. Hlavní postavy jsem si hned zamilovala a myslím si, že druhý díl, který se bude odehrávat v království hříšných, bude ještě lepší.

21.03.2024 4 z 5


Říše upíra Říše upíra Jay Kristoff

Jay Kristoff psát knihy opravdu umí, a tato není výjimkou. Kniha se nádherně čte, téměř 800 stran uteče jako voda. Každý si v ní najde to, co ho baví. Vytkla bych sice pár detailů, ale i tak se jedná o jednu z nejlepších knih za poslední dobu. Už aby byl druhý díl.

04.03.2024 5 z 5