jiri0930 jiri0930 komentáře u knih

☰ menu

Bůh synergie Bůh synergie Jiří Šifrin

Vynikající kniha a hluboká úcta autorovi že do toho šel! Musel přeci vědět, že v dnešní nesvobodě, kdy je platné jen tvrzení vládnoucí mediokracie, bude mít šanci na průraz do žebříčků čtenosti, asi jako Ortel, nebo Eva a Vašek ve Zlatým slavíkovi. Takže klobouk dolů, před tisícovkami hodin práce a těšilo mě. Doufám, že na sebe někdy narazíme i příště. Ke knize - skvěle logicky poskládaná fakta, vše pečlivě ozdrojované. Když to čtete a jste osoba médii nepokřivená a měli jste jistá tušení, nebo vám na těch oficiálních "pravdách" něco nesedí, tady si vše ověříte, že jste měli v mnohém pravdu. Už chápete, proč nechali Stalina umírat tři dny na podlaze, jak mohli bolševici za dvacet let přebudovat totálně a téměř ve všech směrech zaostalou říši na velmoc. Už chápete i ta čísla 20.000.000 mrtvých jako třicetkrát nafouknuté číslo pro potřeby protiruské propagandy. Dozvíte se proč došlo k hladomoru na Ukrajině, proč Rusové "ukradli" kus Polska, proč Chruščov vydělil Ukrajinu ze SSSR a udělal z ní formálně samostatný stát. A jaká ve skutečnosti svině byl Chruščov. A navíc pochopíte rozdíl mezi neomarxistou, či trockistou a bolševikem. Vřele doporučuji lidem s mozkem.

08.12.2021 5 z 5


Revoluce Revoluce Jakub Trpiš

Tuhle knihu jsem si naštěstí jen půjčil. Nelogický děj, ne jen logické trhliny, ale přímo propasti vás provázejí od samého začátku. Autor, co se chlubí, že jeho předchozí knihy "Volba" se prodalo 40.000 výtisků, si buď plete náklad a prodej, nebo jeho knihu rozdávali liberastům a jiným potrhlíkům po celé západní Evropě. Autor je mladý, tudíž bych doporučoval více studovat, čerpat z nezávislých a mainstreamem nepodporovaných zdrojů. Když to udělá, tak zjistí, že celý komunistický svaz je co se týče agrese, vedle majáku demokracie, diverzity, svobodomyslnosti, gender-sexuální rovnosti - totiž západu přímo mlaďoučký neposkvrněný beránek. Události posledních dob a snaha NATa podrobit si Bělorusko a s vysokou pravděpodobností tím rozpoutat fatální konflikt, tomu jen nasvědčují. Dal jsem prvních sto stránek, ale vážně na takovou snůšku nesmyslů a hloupostí, nemám trpělivost. Navíc, víte že autor na svém FB komunikuje jen anglicky? Což je dle mého, vzhledem k zaměření knížky, k zamyšlení.

Takže milý Jakube Trpiši. Jestli ještě někdy budeš chtít doporučovat, nebo přímo cpát někomu svou knihu, pak pilně studuj, moc neposlouchej co ti říkají v televizi a informace si dohledávej sám. A tak za dvacet třicet let, to zkus znova.

08.12.2021 odpad!