jakubYMc1 jakubYMc1 komentáře u knih

☰ menu

Změň svůj dech a začnou se dít věci Změň svůj dech a začnou se dít věci Rostislav Václavek

Kniha od Rosti je skvělá! Vystihuje základy i hlubší témata dechu. Je psána vtipnou formou a proto věřím, že může být přínosem pro většinu generací. Mě osobně kniha pomohla ukotvit některé myšlenky ohledně dechu, které jsem zatím neměl uspořádané. Například funkční dech v souvislostech s ženskými cykly, kdy hladiny estrogenu a progesteronu ovlivňují míru tolerance na oxid uhličitý. Toto téma mi přijde obzvláště důležité, dosti opomíjené a přitom má často dopad na partnerské vztahy.. :)

Zároveň z knihy čerpám inspiraci pro tvoření obsahu článku na blogu https://zdravedychej.cz neboť informace jsou ucelené a inspirativní.

Knihu všem doporučuju, nejen kvůli dechu, ale i kvůli částem otužování, stravování i práce s myslí, neboť jsem byl od malička vedený vnímat souvislosti těchto témat a Rosťa s Peťkou v knize krásně popsali, jak tyto části fungují a jak je lze propojit v jeden funkční celek.

Děkuju Rosťo a Peťi za tohle dílo, které zatím vnímám, že na české scéně v problematice dechu má enormní přesah a věřím, že spoustě lidem přinese příležitost změnit svůj život jednoduchou a efektivní cestou, pomocí dechu.

25.03.2024 5 z 5