hudeckova73 hudeckova73 komentáře u knih

☰ menu

Noční lovci Noční lovci Jenny Nowak (p)

Jedním slovem "STRHUJÍCÍ". Opět! Knihy Jenny Nowak miluji a její propojení v této knize s dalšími knihami o Vladu Draculovi i Lodí v písku mi přišlo naprosto perfektní. Ona prostě nezklame nikdy. Její nádherné smyslové popisy jsou neskutečně vábivé a vždy mě dokáží do života jejích postav vtáhnout.

01.04.2024 5 z 5


Čarodějka po česku Čarodějka po česku Jenny Nowak (p)

Líbí se mi, jak autorka čtenáři všechny ty hluboké pravdy předkládá postupně. Nejdříve jsem chtěla knihu odložit za příliš povrchní a postrádající hloubku, ale s dalšími kapitolami je jasné, že autorka všechny ty kouzla skutečně ovládá a snad proto, aby je mohla předat co největšímu počtu lidí, je sepsala jednoduchou a vtipnou formou. To oceňuji, ale zároveň mi styl psaní paní Moravcové (který mě vždy přenese do jiného světa) chyběl.

27.02.2024 4 z 5


Tři drobné chybičky Tři drobné chybičky Nikki Sloane

Z knihy jsem velice zklamaná a ve 3/4 jsme jí odložila pro naprostou absenci jakéhokoliv příběhu. Jsem milovník erotických románů, ale zde mi scény chvílemi připomínaly laciné porno bez jakékoliv hloubky. Ve chvíli, kdy se ženská postava přivede k orgasmu pouhým rozkazem svého pána, jsem už dál číst nemohla. Uznávám však, že je to pouze otázka vkusu a někoho by kniha mohla bavit.

14.02.2023 1 z 5