HošTer HošTer komentáře u knih

☰ menu

Padlý anděl Padlý anděl Petra Kamlachová

Na začínající autorku je kniha dost dobrá. I když nevěřím na všechny tyhle parapsychologické stránky naší osobnosti, autorka to podávala nenásilně a nikoho násilně nepřesvědčovala. Příběh sám o sobě má spád, je plynulý, chvílemi velmi romatický a chvílemi zase velmi napínavý.
Celkový dojem k nihy je, že po začtení se nedá jen tak odložit. Konec vás dost překvapí a já doufám, že autorka nabídne další pokračování. Má totiž rozhodně dobře našlápnuto.

23.11.2023 5 z 5


Dokonalá pohádka Dokonalá pohádka Elísabet Benavent

Rozhodla jsem se, že si budu kupovat jen ty knihy, které si chci určitě přečíst znovu, jinak si půjčuju v knihovně. Tohle je rozhodně jedna z nich, protože hned po dočtení jsem si objednávala jeden výtisk jen pro sebe.
V knize se příběh odehrává z pohledu obou hlavních postav a krásně to navazuje a prolíná se. Příběh plyne krásně přirozeně a je to přesně ten typ příběhu, do kterého se začtete takovým způsobem, že najednou zjistíte, že jsou dvě ráno a vy za chvíli vstáváte do práce. Konec jsem, upřímně řečeno, obrečela, kniha byla za mě úplně dokonalá. Citlivá, dojemná a rozhodně se kní brzy vrátím znovu. Jen je škoda, že zatím od autorky nemáme v českém překladu její další počiny.

23.11.2023 5 z 5