Hoffik Hoffik komentáře u knih

☰ menu

Podzimní bouře Podzimní bouře Petr Kříž

Tato kniha opravdu velmi mile překvapila! Poutavý příběh vyprávěný z pohledu několika hlavních postav, vás vtáhne s sebou do světa Andaloru a nepustí až do poslední stránky. Přečetla jsem ji již před nějakou chvílí a stále se z toho světa nedokážu vynořit. Autorova slovní zásoba vás ohromí a stejně tak i skvěle vystavěný příběh, popis míst i postav. Jednotlivé linky se postupně začnou prolínat a vše začne dostávat smysl a svůj význam. Zažijete několik skvělých "aha" momentů :).
Podzimní bouře je první knihou ze série a já se nemohu dočkat druhého dílu, kde nás čekají teprve pořádné zvraty. Doporučuji všem, myslím si, že i těm, kteří mají v oblibě jiné žánry, protože v této knize najdete od všeho něco a nejedná se o žádné "zběsilé" fantasy, koho by zařazení do tohoto žánru snad odrazovalo.

Krásná obálka, ilustrace uvnitř knihy a sazba textu už jen doladily ten hezký čtenářský zážitek.

V jiných recenzích jsou autorovi vytýkány chyby v textu, za sebe můžu říct, že jsem je vůbec nevnímala a užívala si flow příběhu. Chyby bych spíše vytkla jiným knihám, které vzešly v z velkých vydavatelství a ne samonákladem jako v tomto případě.

25.05.2021 5 z 5