drOva drOva komentáře u knih

☰ menu

Královský klam Královský klam Steve Berry

Moje třetí kniha od Berryho a zatím nejlepší. Přiděluji 4 hvězdy jako každé skvělé knize a přídávám ještě bonusovou 5.hvězdu, kterou dávám pouze vyjímečně. V tomto případě je to za dané téma. Nic jsem o životě královny Alžběty I. dosud nevěděl a už vůbec jsem neměl ponětí, že její život je zahalen tajemstvím. Díky této knize jsem si o jejím životě vyhledal informace a jsem zase o něco chytřejší. Tato kniha mi neposkytla pouze skvělý čtenářský zážitek ale taky obohatila mé vědomosti. Kniha zanechala ve mě nesmazatelnou stopu a to oceňuji. Děkuji pane Berry.

21.10.2015 5 z 5


Dallas 63 Dallas 63 Stephen King

Skvělá kniha, jedna z nejlepších, kterou jsem od Kinga četl. Zpočátku jsem se obával rozsahu této knihy, protože nemám v povaze knihu odložit nedočtenou. Nakonec se ukázalo, že knihu jsem doslova zhltal velice rychle. Uděluji mé obvyklé 4 hvězdy za skvělou knihu a přidávám pátou hvězdu jako bonus za téma, které mě v poslední době velice zajímá a tou je myšlenka cestování v čase a její možné důsledky. Kingu díky.

09.05.2015 5 z 5


Planeta Interterra Planeta Interterra Robin Cook

Moje první kniha od Cooka. Kniha mě chytla, velmi dobře se četla. Dávám pět hvězdiček. Obyčejně dávám skvělé knize 4 hvězdičky. Pátou si nechávám jako bonus. V případě této knihy je to za nečekaný ale zato geniální zakončení.

06.05.2015 5 z 5