ctenarknih581 ctenarknih581 komentáře u knih

☰ menu

Jak dlouho přežije lidstvo - katastrofy, které jednou nastanou Jak dlouho přežije lidstvo - katastrofy, které jednou nastanou Viktor Černoch

Strašná hovadina. Autor posbíral cizí texty na internetu a slepil je do jednolitého textu blábolů, který neříká nejen nic o budoucnosti, ale jen hystericky vyjmenovává možnosti, které jsou i nejsou pravděpodobné. Zdroje jsou sice uvedené, ale z jejich množství je jasně poznat, že autor je pouze zvládl poskládat a vydávat za své a k nim ještě s vypětím všech sil doplňuje své rádoby vtipné glosy. Absolutní odpad.
Pokud by páter Koniáš měl šanci dostat do ruky tuto knihu jako dítě, vysvětlovalo by to jeho následný vztah ke všem knihám.
Stačí jen letmo tuto prostou publikaci prolistovat a i z názvu kapitol a podkapitol je jasné, že žádnou rozumnou informaci nelze očekávat.
S ohledem na to již nemá více cenu se k tomuto braku vůbec vyjadřovat.
Každý, i méně rozumný čtenář, jistě nalezne diametrálně odlišné množství knih, které stojí za to přečíst a následně s nimi podložit stůl. Tato se bohužel nehodí ani k posledně zmíněnému účelu.

22.11.2020