betty.vosa betty.vosa komentáře u knih

☰ menu

Koláč s kapkou jedu Koláč s kapkou jedu Alan Bradley

Tato kniha vypráví o malé jedenáctileté Flavii, která jednoho dne uslyší svého otce říkat něco, čemu vůbec nemůže uvěřit. Druhého dne najdete umírajícího pána na zahradě, a následně to začne vyšetřovat. Kdo ho asi zabil?
Překvapilo mě, e kniha není tak zábavná, jak vypadá. Podle názvu bych si myslela, že mě kniha bude o něco více bavit.
Nejvíc mě bavilo/zaujalo že je to detektivka. Vůbec jsem to upřímně nečekala, a byla jsem příjemně překvapena. Škoda jen, že mě kniha nebavila.
Tuto knihu doporučuji, protože je to hezky vymyšlené. Není to úplně můj styl knih, ale myslím že ostatní bude moc bavit, a třeba se i budete trochu bát. Doporučuji!

15.01.2019 2 z 5


Koláč s kapkou jedu Koláč s kapkou jedu Alan Bradley

Krásná kniha Ze začátku jsem byla velmi netrpělivá co bude dál. Bohužel mě po nějaké době přestala bavit jako předtím. Ale i přes to si myslím, že je to krásně vymyšlené, a příběh má hlavu i patu. Doporučuji, hlavně pro ty co se rádi bojí. Určitě si ji zkuste přečíst!

15.01.2019 2 z 5


Deník Anne Frankové Deník Anne Frankové Ari Folman

Tato kniha mě velmi baví! Protože Anne Franková tu píše "do svého deníku". Píše tu každou zajímavou informaci v jejím životě. Zároveň ale musím podotknout, že je kniha chvílemi i dost smutná. Ale to dost odpovídá jejímu životu.
Kniha mě velmi překvapila krásnou ilustrací, a celkově textem. Nejdřív jsem si myslela, že to bude jen pár nezajímavých vět, které nevypadají jako od třináctileté holky. Ale bylo to přesně naopak. Kniha je velmi zábavná a poznala bych, že to píše třináctiletá holka. Doporučuji. :)))

06.11.2018 4 z 5