Berenika150 Berenika150 komentáře u knih

☰ menu

Probuzená minulost Probuzená minulost Deborah Crombie

Mám ráda knihy cizích autorů a ani tahle kniha mě nezklamala. Děj se sice trochu táhl, ale nenudil, jako některé jiné knihy a to bylo to hlavní. Určitě si přečtěte.

12.08.2021 5 z 5


Nezvi si vraha do života Nezvi si vraha do života Blanka Faltová

Svět bezdomovců se většiny z nás netýká, ale když ho někdo tak dobře popíše, jako v této knize, je to skutečně silný, až mrazivý zážitek. Nevím, kde autorka čerpala děj, ale opravdu jsem všemu co napsala věřila. Kniha vás vcucne do bídného světa bezďáků a prodejnosti těla a oddychnete si teprve na konci románu, až zjistíte, že ten váš život je oproti životu hlavní hrdinky úplně jednoduchý a nic tak hrozného vám nehrozí. Nevím, proč zrovna ten název, knihu jsem dostala jako dárek a moc se mi ji právě z toho důvodu, číst nechtělo, ale panebože, přečtěte si ji také, kniha opravdu stojí za to a nedovedla bych vám ji krátce vylíčit.

28.07.2021 5 z 5


Potomci slavných žijí mezi námi (Co bylo a nebylo v televizním seriálu) Potomci slavných žijí mezi námi (Co bylo a nebylo v televizním seriálu) Václav Filip

Kniha se mi moc líbila, protože mě zajímalo, jak žijí potomci slavných, jestli někteří také podědili literární talent po svém slavném předkovi. Chtěla jsem se dozvědět víc i o samotných autorech. To vše jsem zde našla a proto celkově hodnotím kladně.

27.07.2021 4 z 5