ArtepKu ArtepKu komentáře u knih

☰ menu

Gigantosaurus Gigantosaurus Jonny Duddle

Knížku nám přinesl Ježíšek. Provedení knížky mnohonásobně kvalitou převyšuje děj, který je prehistorickou variací na příběh, kdy pasačka ovcí z nudy volá, že na ovce přišel vlk, až jí vesničané přestanou věřit a vlk nakonec ovce sežere. Nicméně syn má knížku rád, čteme si v ní a prohlížíme obrázky takřka denně.

14.01.2018 3 z 5


Zákeřné keře: Pohádka Zákeřné keře: Pohádka Daniela Krolupperová

Knížku, kterou donesl Ježíšek, jsme na naléhání pětileté dcery přečetly během chvilky. Jednoduchý příběh vypráví o tom, jak se kamarádky zakleté víly Vincencie vydávají na cestu, aby ji vysvobodily ze zakletí, které na ni seslal zlý čaroděj Rulík Zlomocný. Krok za krokem rozplétají větvičky z kouzelného věnečku a poznávají tak společně s dětmi nejznámější jedovaté keře. Co dělá knížku ale opravdu kouzelnou, tak nádherné ilustrace od Evy Chupíkové.

27.12.2017 4 z 5


Ďáblík Ďáblík Mikael Niemi

Knihu jsem dostala a začala ji číst, aniž bych pořádně tušila, o čem je. Příjemně překvapila a na každou další chvíli, kdy ji budu číst, jsem se těšila. Našlo by se pár míst, kterým by prospělo lepší propracování, hlavně závěr mi přišel takový urychlený, ale celkový dojem z knihy byl příjemný.

21.12.2017 4 z 5