anyxtany anyxtany komentáře u knih

☰ menu

Dcera Dcera Kiera Cass

I přes mou lásku k Selekci mě začátek moc neoslovil a chvíli jsem byla k tomu skeptická. Přeci jen jsem trilogii četla dávno a přiznávám, že jsem si na některé postavy nemohla vzpomenout (ale letmá zmínka o Celestě mě dostala).
Eadlyn je bezvadná (přestaňte diskriminovat ženské postavy!). Moc se mi líbí, že není ani jako Maxon ani jako America a je taková svá (a nabručená). Moc jsem si ji oblíbila, ta její neromantická, cynická povaha! A všechny ostatní postavy byly taky úžasně promyšlené.
Kiera si mě zase získala a na konci jsem si málem pobrečela. Nemohu se dočkat dalšího dílu a jen doufám, že Eadlyn skončí s Erikem.

21.06.2016 5 z 5


Nekonečné moře Nekonečné moře Rick Yancey

Trochu slabší než první díl. Nechápejte mě zle, Eso mám vážně moc ráda, ale ta její část mi připadala až příliš zdlouhavá. Každopádně jsem ráda, že jsme se dozvěděli něco i o dalších postavách, ale kniha druhá mohla mít trochu více Cassie, Bena, Sama a ostatních, než jenom ty tři nebo dvě stránky.
Jinak byla kniha úžasná a já musela den po přečtení změnit hodnocení ze čtyř hvězdiček na pět. Už se nemůžu dočkat třetího dílu.
SPOILER: Trochu mě zasáhlo to, že na jedné stránce umřely hned mé dvě oblíbené postavy.

18.02.2016 5 z 5