angelika2529 angelika2529 komentáře u knih

☰ menu

Malé ženy (skrátené vydanie) Malé ženy (skrátené vydanie) Louisa May Alcott

Dostala jsem s k ní kvůli přátelům. Fakt díky Rachel! Myslím, že už to asi v životě nedočtu. Knížce jsem věnovala takové množství času a pořád není konec. Vážně mě to hrozně nudí. Je to takové děsně naivní, až moralistické. Sice mi chybí kousíček, ale kašlu na ni! Byly světlé chvilky, ale... stejně to upadlo do táhlé nudy. usínám, jen ji vidím. Za mě ne.

13.02.2019


Krutá volba Krutá volba Diane Chamberlain

Myslela jsem, že to nebude úplně pro mě, ale jak jsem se začetla, neodlepila jsem se. Prostě jsem tomu věnovala noc a bylo. Chvíli mě štvalo, že se postavy chovají trošku iracionálně, ale autorka vše dotáhla se všemi detaily, a proto musím hodnotit vysoko.

13.02.2019 4 z 5


Posedlí Posedlí Robert Sobota

Dobře. Je to kravina. Dobře... je to o ničem. Je to snad jen o tom sexu a různých úchylkách. Každá žena tam má samozřejmě POKAŽDÉ orgasmus. A to i několikrát... Samozřejmě naprosto reálné. Ti muži jsou asi fakt tak dobří. To vše by možná ještě šlo. Ale ten konec? Taková šaškárna. Že tam ženská začne vařit tajný recept na lektvar? Drogy? A všichni se po něm mají strašně rádi a jsou sexuchtiví? To za mě bylo už přes čáru, prostě blbost.
Na druhou stranu pozitivní je, že je knížka v podstatě pro lásku a manželství. I když mají partneři snahu hledat jinde, stejně se vrátí "domů".

14.07.2018 1 z 5