Alyothe Alyothe komentáře u knih

☰ menu

Medvěd Wrr - Zachraň knižní svět! Medvěd Wrr - Zachraň knižní svět! Michal Široký

Medvěd Wrr opět nezklamal a již podruhé nás potěšil cestou do nitra knižních příběhů. Knížka je zábavná a velmi mile ilustrovaná. Vytknout lze jen to že se je tak krátká, protože s tím jak svižně děj plyne jsme hned na konci. Rádi si jej čteme dohromady s prvním dílem. Medvědovi dáváme 5⭐ z 5. Těšíme se na další příběhy této povedené bandičky.

29.12.2020 5 z 5


O zubaté vagíně a králi penisů O zubaté vagíně a králi penisů Libor Budinský

Krátká knížka, která přibližuje pojem sexuality v různých i prastarých kulturách pomocí povídaček, bájí a pohádek. Občas jsem se pobavila, do výzvy se mi hodila, nicméně podruhé ji ale číst už určitě nebudu.

12.01.2020 3 z 5


Hodinky Hodinky Veronika Jonešová

Autorčina velmi vymazlená prvotina. Velmi příjemné čtení o zajímavých lidech, místy dle mě trošku nereálné, ale vlastně proč ne? Zpočátku jsem se ztrácela, což jistě způsobilo mé možná až přehnané očekávání,ale celkově musím říct že to mé očekávání předčilo. Kniha je opravdu velmi povedená a čtivá. Zkrátka vás chytne a nepustí. Tleskám autorce že že si ji tak krásně vysnila a sama vydala.

11.01.2020 5 z 5


Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Tak jako i ostatní knihy J. Moyesové se velmi dobře četla. Je to taková příjemná oddechovka, nic složitého a přesto moc fajn čtení. Lou jsem si nijak zvlášť neoblíbila ani v této knize ani v těch, které předcházeli, ale ráda jsem s ní strávila pár dní a odpočinula si od složitějšího čtení.

03.01.2020 4 z 5