Adnaka85 Adnaka85 komentáře u knih

☰ menu

Vlčice Vlčice Tereza Schillerová

Dočteno. Budu se ke knize muset s odstupem času vrátit. Nebylo to lehké čtení. Opakované zamyšlení se nad vztahy konkrétně v naší rodině mi nedělalo dobře. Ale to byl zřejmě účel, proč autorka toto téma sepsala. Aby se toho ostatní ženy nebály to odkrýt, ponořit se do toho - a překonat vztek, ale hlavně těch tisíc křivd! Konec knihy je úlevný, plný naděje, odhodlání, síly, zdravého sebevědomí....jen k takovému konci dojde jen ta, které to stálo hodně sil, vlastní sebereflexe... A teprve pak se může člověk odrazit od minulosti.

14.01.2023 5 z 5


Můžeš žít, jak chceš Můžeš žít, jak chceš Katy Yaksha (p)

Knihu jsem nedočetla. Ne každý autor by se měl pouštet do motivačních knih. Toto motivační vůbec nebylo. Už z prvních stránek mi bylo jasné, že je to plytké. Omílání vět pořád dokola. Věty prázdné, nic neříkající. Necítila jsem žádnou silnou zkušenost, jen pseudopozitivní řeči, kterým nevěřím. Na to jsem už moc dospělá a prostě "někde jinde".

13.07.2022 odpad!


Pacient Dr. Paarelbacka Pacient Dr. Paarelbacka Tomáš Řezáč

Líbilo. Skvělý jazyk, dobře a rychle se příběh čte.

13.07.2022 4 z 5


Bumerang Bumerang Tereza Schillerová

Kniha mne chytla hned od prvních stránek. Po pravdě jsem si v její třetině říkala o čem bude dál, když to vypadalo, že postava Linda možná nepřežije. Pak jsem byla velmi překvapena tím, jak se příběh rozkošatil a jak se postavy v knize začaly potkávat a vracet se na místa, kde už každý z nich někdy byl. Ke konci se vše propojilo a všem postavám se de facto vše vrátilo jako Bumerang - některé mile překvapil, nebo to tzv.schytali.
Za mne povedené. Doporučuji! A kvituji výběr tématu, který není lehký. Kniha je místy velmi náročná na psychiku.

13.07.2022 5 z 5