3liška 3liška komentáře u knih

☰ menu

Divukrásné příběhy Slečny Duhy Divukrásné příběhy Slečny Duhy Zuzana Šestáková

Miloučké vypravování o skupince Tvorečků z louky, kteří se skamarádí s éterickou duhovou dívenkou, je doprovázené stejně půvabnými ilustracemi. Z knížky dýchá laskavá atmosféra, která jemně pohladí po duši.

26.12.2023 4 z 5


Kdo krade dětem čtení Kdo krade dětem čtení Jiří Kreč

Dobrodružné pátrání si čtenář musí vytvořit sám při vlastním zjišťování informací, což je velmi dobrý nápad, ale obsah knihy sám o sobě moc zábavný není. S knihou je potřeba pracovat a mluvit o myšlenkách v ní.

05.11.2022 3 z 5


80 let Plzeň trolejbusová 80 let Plzeň trolejbusová Jiří Kohout

Kniha "Plzeň trolejbusová" překvapí čtenáře množstvím unikátních fotografií. Při prohlížení si uvědomíte, že ač se město rozvíjí, některá místa a budovy zůstávají. Publikaci považuji za hodnou pozornosti Plzeňáků, kteří se zajímají o historii města, či její část pamatují. Historie dopravy ji velkým dílem doplňuje.

15.10.2022 5 z 5


Co mi dala rodná ves Co mi dala rodná ves Benedikt Vladimír Holota

Moc hezké milé čtení pro člověka, který autorovy rodné Nebřežiny sám zná, nebo v nich strávil část života. Pro mě bylo více než zajímavé přečíst si, co se dříve dělo v místech, kudy dodnes chodím, jak se co dělalo, jak to ve vsi chodilo, jak se tvář vesnice od té doby změnila, co tu ještě stojí, a co už bohužel ne.

29.12.2021 4 z 5