Sunday Sunday diskuze u autorů

☰ menu

Joanne Rowling

Zkusila jsem ji číst, ale ... Ne, moc rozvláčné. Já potřebuji AKCI a PŘEDEVŠÍM humor (až třeskutou srandu). Dva zfilmované HP jsem viděla - jo, dobrý. Ani ostatní autorčiny pokusy pod pseudonymem Robert Galbreith jsem NEDALA. U mě tedy úplně propadla.

20.08.2017


David Levithan

Od Davida jsem četla všechny knihy vydané u nás, většinu vlastním a čtu opakovaně. Autorovým hlavním tématem (ne ve všech knihách) je homosexualita. On sám je gay, takže téma podává zasvěceně, velmi uvěřitelně, doporučuji Líbali jsme se.

19.07.2017


Sherrilyn Kenyon

Četla jsem jen knihy, které byly u nás a na Slovensku vydány ze série Dark Hunter. U nich mě zaujal humor. Bohové ze starých časů mají často lidské chyby a lidé naopak často až božské charisma, z čehož vznikají situace jednak humorné a druhak velmi dojemné. Doporučuji pro odreagování od současného, veskrze tristního světového dění.

19.07.2017


Jessica Bird

Naprosto souhlasím se všemi pochvalnými slovy v komentářích a přidávám - taky 6 dílů Padlých andělů stojí za to si přečíst. Já je četla jako první a pak teprve Bratrstvo černé dýky. Taky nová řada Odkaz černé dýky - brzy vyjde 2. díl, a právě jsem dočetla 2. díl Králů bourbonu - Andělský podíl a taky hodnotím vysoce kladně. To samé platí pro samostatné knihy Nezapomenutelná, Neodolatelný, Sázka na vášeň a Srdce ze zlata. U všech čtyř najdete "prolínání" postav - jsou příbuznými a přáteli navzájem z jedné knihy do druhé. Za mě všechny knihy autorky za 1 s hvězdičkou.

14.06.2017