Sayuri Sayuri diskuze u autorů

☰ menu

Paulo Coelho

Na Paulovi obdivuji jeho spojení křesťanství s magií a přírodou. Je to zatím jediný autor u kterého jsem to objevila. Spojuje všechno, co dává smysl v jeden celek. Dále se mi líbí, že jeho díla (ty co jsem zatím přečetla) všechny podporují čtenářovu víru a naděje ve sny. Což je podle mě důležité, neboť realita je taková jakou ji vidíme. Chystám se přečíst další jeho knihy, protože mě hodně bavili i ty méně oblíbené, takže na ty s nejlepším hodnocením se hoodně těším.

27.02.2014


Sergej Nikolajevič Lazarev

Dnes jsem o něm uslyšela poprvé, totiž dočetla jsem se, nikoliv slyšela :D. Moc zajímavý člověk, který dokázal sloučit vědu a náboženství, jeho příběh v článku mě uchvátil. Rozhodla jsem se o něm vyhledat více, takže určitě mám v plánu přečíst nějakou jeho knihu :).

10.09.2013


Lucius Annaeus Seneca

Přečetla jsem od něj první dílo a rozhodně mě navedl na nový směr četby o které jsem díky němu zjistila, že mě neuvěřitelně zajímá - Stoická filozofie. Rozhodně si od něj nenechám ujít ostatní knihy.
"(Mudrc) Nejde kudy jde množství, ale tak jako se hvězdy pohybují opačným směrem než obloha, tak on postupuje proti obecnému mínění."
To svědčí samo o Jeho velikosti ^^.

23.08.2013