Sashetka Sashetka diskuze u autorů

☰ menu

Julie Caplin

Napsat v komentáři pod milostný román že je to plné klišé, je vlastně taky jedno velké klišé :-D Ale přece bez něj by právě tenhle žánr úplně ztratil svůj smysl. Něco jako kdyby v krimi nebyl nakonec případ vůbec vyřešen. Julie nedala svým romantickým útěkům ani kdoví jakou hloubku, ale díky cestám za gastronomií, kulturou a způsobech myšlení na různých místech světa, mají knížky zase jiný rozměr. Když jsem četla Kavárnu v Kodani, měla jsem chuť si upéct skořicové šneky a po cukrárně v Paříži se zase pro změnu vrhnu na odpalované těsto a makronky :-)

28.04.2021


Brigid Kemmerer

Brigid je skvělá spisovatelka. Její knížky jsou plné emocí, utrpení ale zároveň vyváženy láskou nebo opravdovým přátelstvím a přitom to na mě nepůsobí nijak pateticky. Zároveň se zaryjí hluboko do paměti a možná i do srdce,takže i za pár let v tom kvantu knih které přečtu, budu přesně vědět o čem jsou.

21.10.2020


Kasie West

Je fuk, jestli jste zrovna ve věku hlavních hrdinek a nebo už je pro vás doba dospívání dávno minulostí. Její knížky jsou totiž jako pohlazení pro každou romantickou duši.

16.08.2020