rasputin rasputin diskuze u autorů

☰ menu

Vlastimil Vondruška

Pan Vondruška ve mě probudil Přemyslovskou epopejí zájem o historii, bohužel však u jiných autorů. Prodavače ostatků jsem tak nějak ještě zkousl, ale u Husitské epopeje už mě ty vyhrnutý suknice přestaly bavit. Moc postav, moc náhod, moc zbytečných písmen. Když jsem ho takhle hnusně zavrhl, četl jsem některé jeho názory. Ani mě to moc nepřekvapilo, jen doufám, že to nebude další z řady pseudointelektuálů, který se zaprodá tydýtům z Trikolóry nebo z SPD, jako např. jistý blázen maskující se titulem psychiatra nebo vysloužilý generál.

09.12.2019


Roman Bureš

Není Bureš jako Bureš. Tenhle je prostě Dobrej!

21.03.2019


Raymond Khoury

Jeho knihy jsou čtivé, napínavé, zajímavé......jen mi občas připadá, že si neví rady se zakončením příběhu. Ale doufám, že pár knih ještě napíše.

02.12.2015


Michal Viewegh

Zkoušel jsem číst několik jeho knih a viděl jsem několik filmů podle jeho knih. Jeho knihy mi vždycky přišly takové jalové, kostrbaté a místy i dost stupidní. Filmy, až na výjimky, jsou dost podobné. Ten jeho rukopis málo uvěřitelných a slaboduchých postav se nedá s ničím jiným splést. Snad kromě - "Báječná léta pod psa". Dost dobře nechápu, proč je tenhle autor tak často a tolik přeceňovaný.

30.01.2014