PomněnkaPrvní PomněnkaPrvní diskuze u autorů

☰ menu

Patricia Maxwell

Autorka má očividně ráda mužská jména začínající písmenem R. Zatím co jsem od ní četla, tak to byli hlavní hrdinové Rolf, Reynaud, 2x Rafael, Rudyard, Renold, René, Ramon, Roland, Ryan, Rowan, Refugio, Ravel, Rone :o) Že by to bylo tím, že její manžel je Jerry Ronald, její synové Ron a Rickie a její zeťové Roddy a Robi? :o) Celkově příběhy paní Blake hodnotím jako průměrné, občas se jí ale podaří něco hodně dobrého, např. kniha Anděl se špatnou pověstí nebo Šíp v srdci. Samostatně nad tím vším stojí kniha Vůně snu, která je naprosto dokonalá. Přesně ten typ knihy, která Vám ovlivní život a nikdy na ni nezapomenete.

11.10.2013


Lisa Kleypas

Toto je zatím jediná autorka romantických příběhů, při které se vždy nemůžu dočkat, až seženu její další knihu. A také se moc těším, až pozapomenu desítky knih, které jsem od ní četla, a budu se k nim moct zase vrátit. Píše úžasně!

24.09.2013


Hannah Howell

Mám dost zmatek v jejích sériích.
Série Murray Family zřejmě obsahuje podsérie MacEnroys a Camerons, takže např. kniha Dobyvatel z Vysočiny (Highland Conqueror) je 10. knihou v sérii Murray Family a zároveň 1. knihou v sérii Camerons. Nebo např. kniha Nevěsta z Vysočiny (Highland Bride) je 6. knihou v sérii Murray Family a zároveň 1. knihou v sérii MacEnroys.
Trochu zorientovat se v tom můžete zde: http://www.goodreads.com/search?utf8=%E2%9C%93&query=Murray+Family

Já jsem si ještě pomohla legendou rodiny Murray, kde jsou jména hlavních postav a rok, ve kterém se příběh odehrává. Takže jsem si knížky seřadila podle roku, ze kterého je děj a nebudu číst tuto autorku podle sérií, ale podle let. Legendu najdete tady: http://hannahhowell.com/wp-content/uploads/2011/08/Murrays.png

Snad to trochu pomůže i Vám :o)

13.05.2013