Petulla72 Petulla72 diskuze u autorů

☰ menu

Chris Carter

Přečetla jsem od něj všechny knihy (momentálně čekám na Napsáno krví) a asi nikdy jsem nebyla tak nadšená, knihy jsou do poslední stránky napínavé, každá je originální, ale přesto nám autor poskytl dva detektivy o které prostě nechcete přijít!
11/10 !
Zároveň se chci zeptat, zda někdo neví o autorovi s podobnou tvorbou (pořádná detektivní akce, řekla bych?) poslední dobou jsem ze všech detektivních knih nenašla nic, co by mě zaujalo jako knihy od Chrise. Díky, krásný den!

02.12.2020


Chris Carter

Na Chrise Cartera jsem narazila úplnou náhodou, vlastně jsem to nebyla já, byl to můj bratr, který mi dal jednu z knih kterou již vlastním. Takže jsem jí šla do knihkupectví vyměnit za jinou, na první pohled mě upoutala kniha GALERIE MRTVÝCH. Od té doby jsem jeho fanoušek.

Do knih se vždycky zaberu a přečtu je téměř jedním dechem, nejlepší na knihách od Chrise je fakt, že v jeho knihách se jde hned na věc, bez zdlouhavých a nudných úvodů... *bum* vražda. Kapitoly jsou krátké zato čtivé. Zatím jsem nenašla ani jediný "mrtvý bod" (kdy by Vás to nebavilo) a to v žádném díle.

09.09.2019


Stephen King

Existuje jen malá hrstka autorů, kteří mě ke svým dílům takhle připoutali (většina úspěšných autorů vydá 10 knih a vy si koupíte pár knih jen proto abyste měli sbírku. King jich napsal asi 50 a všechny potřebujete nejen protože jsou to klenoty mezi knihami, ale protože vás zajímá co ta jeho mysl zase vymyslela)

Už tak od 10 let čtu Kinga, když mi ho moje starší sestrenka ukázala (byla to povídka Děti kukuřice) a od té doby jeho díla naprosto zbožňuji! Neznám moc autorů, kteří by dokázali psát horor a vyděsili mě.

Za mě bezkonkurenčně nejlepší autor!

10.07.2019


Frode Sander Øien

Samuel Bjork se pro mě stal srdcovou záležitostí pomalu po první kapitole V lese visí anděl. Miluji detektivky a horrory. Momentálně jsem si hodně oblíbila severské detektivky a tento styl psaní mi vyhovuje (dobře dostává mě do kolen). Baví mě jeho knihy a vždy se těším, až si budu moc přečíst další knihu a to i přesto, že mě hlavní postava, dosti irituje.

19.02.2019