nemeckovatereza nemeckovatereza diskuze u autorů

☰ menu

Táňa Keleová-Vasilková

četla jsem všechy knihy v češtině - mám ráda tuto autorku, Všechny knihy mají zajímavý a čtivý děj. Už se těším na knihu Ta druhá v čestině - doufám, že někdy vyjde.

11.02.2013


Markéta Sýkorová

četla jsem všechny tři její dosud vydané romány .. jedná se o čtivé ženské příběhy ze součastnosti s koňskou tématikou. Tyto knihy určitě ze své knihovničky nevyřadím

09.02.2013


Cathy Kelly

Mám radá tuto autoru, její romány jsou čtivé - četla jsem všechny kromě Když láska vyprchá , ale tu už jsem si tady před databázi sehnala a čekám až přijde poštou. Moc se na tuto knihu těším.

29.01.2013


Cecily von Ziegesar

Seriál mě baví více než knížky.....

06.10.2012


Joanne Rowling

To co napsala ONA už nikdo jen tak nepřekoná...Harry Potter je dílo nad díla....může se číst pořád dokola a nikdy neomrzí. Zavade vás do kouzelného světa kde jsi odpočinete od toho současného...Prostě SUPER

06.10.2012


Lenka Lanczová

Knížky paní Lanczové jsem četla kolem 14-17 roku. Některé jsem si i koupila, ale většinu jsem si na prázdniny nebo na zimu půjčovala v knihovně. Je to super odpočinkové čtení pro dívky, které sami zažívají "trable" v lásce. S těmito knížkami jsem se buď zavrtala v zimě do peřin nebo v létě na dece a četla jsem se jedním dechem. Knížky můžu jen a jen doporučit!!!!!!!!

06.10.2012