Mates84 Mates84 diskuze u autorů

☰ menu

Jan Kantůrek

Obdivuji lidi s jazykovym nadanim.Ale pan Kanturek ten je neco naprosto vyjimecneho.Fakt PAN PREKLADATEL.Jeho UZ je proste skvost.

10.11.2017


Terry Pratchett

Nejdrive jsem si myslela,ze to bude jen takovy flirt.Jedna kniha a dost.Ale nakonec z toho byla laska na prvni precteni!!

10.11.2017


Miloslav Švandrlík

Když se řekne Miroslav Švandrlik, vybaví se mi žáci Kopyto a Mňouk :) Když sem byla malá a šla do knihovny a nevěděla jsem co si půjčit, zavzpomínal taťka na příběhy těchto dvou a já odcházela domů s jejich příběhy.A od té doby prostě pana Švandrlíka zbožňuji :)

27.10.2015


Jules Verne

Úžasný autor, který předběhl svoji dobu.

27.10.2015


Agatha Christie

Agatha Christie je báječná spisovatelka. Je jedno zda jsem její knihy četla před 13 lety nebo teď.Pořád dokáže zaujmout, nadchnout,napnout a hlavně v závěru překvapit :) Líbí se mi její postavy -"obyčejní" lidé u kterých dokáže perfektně popsat všechny jejich kladné i záporné vlastnosti, které se v průběhu let v podstatě nemění, takže její knihy jsou prostě nadčasové.
Je to prostě PANÍ SPISOVATELKA a právem označována KRÁLOVNOU DETEKTIVEK.

27.10.2015


Robin Cook

První kniha co jsem četla Epidemie, skvělý příběh, rychlý spad..prostě úžasná detektivka, kterou sem za den přelouskala a nedokázala ji odložit.Byla jsem tak moc nadšená, že jsem se vrhla na další knihy, ale tady už musím souhlasit s Ječmínkem a pajatp,po přečtení asi dalších 4 knih moje nadšení odpadlo:(Knihy jsou opravdu dost stejné.

19.05.2015