Martiiiik Martiiiik diskuze u autorů

☰ menu

Kim van Alkemade

Zatím jediná kniha, ale moc se mi líbila. Autorka píše úžasně čtivě, i když je příběh smutný, tragický.. Hned musela putovat do oblíbených autorů a snad to nebude autorčina jediná kniha.. :-)

01.08.2021


Lisa Regan

Autorka mě už první knihou úplně dostala.. Byla naprosto skvělá.. a už se prostě nemohu dočkat další knihy.. :-) už dlouho jsem nezažila, že by si mě autor tak omotal okolo prstu hned po první stránce :-)

03.10.2020


Ken Begg

LucKys: některé jsou samostatné a tam je to jedno, ale ty se Stevenem Dunbarem je lepší číst popořadě.. :-)

03.09.2020


Karin Lednická

Autorčin styl psaní mě uchvátil od první stránky. Je výborná. Je vidět, že krajinu osobně velmi dobře zná a má k ní hluboký vztah. Dokáže slovy vyjádřit tak mnoho, vede čtenáře, aby živě prožil s postavami vše, co jim osud přichystal. Myslím, že má autorka potenciál stát se jednou z nejoblíbenějších současných českých autorek..

16.03.2020


Dan Brown

Také mám autora moc ráda, ale upřímně Počátek mi přišel hrozný a ani Ztracený symbol mě moc nenadchl.. nevím proč, ale mojí nejoblíbenější knihou je Digitální pevnost.. ale i přes sestupnou tendenci už se moc těším na další knihu :-)

21.02.2020


Patricia Gibney

Autorku jsem si hned zamilovala. Je upřímná, místy až moc drsná, přímá. Prostě skvělá. Na konci knihy jsem se dočetla, že kniha vznikla zpracováním původních psychoterapeutických deníků, které si psala po smrti manžela. Obdivuji ji, že dokázala vzít svou bolest a přetvořit ji v něco, co možná alespoň na chvíli rozptýlí lidi z jejich vlastních smutků. Skvělé knihy.

10.12.2019


Erich Paul Remark

Geniální autor. Moc ho obdivuji.. Doufám, že zvládnu dočíst všechny knihy, Doporučuji :-)

18.01.2016


Christopher Paolini

Fantasy téměř nečtu, ale Eragon mě úplně dostal.. Přečteno jedním dechem,, Eldest nebyl špatný, ale dál.. rozdělit poslední díl na dva bylo docela zvláštní, ale na dnešní dobu ne zase až tak neobvyklé.. Ale Inheritance pro mě byl už jen popis "tenhle udělal tohle, tenhle tohle.. ", aby všechny otázky byly prostě zodpovězeny...
Ale určitě dám autorovi ještě šanci, jen co vyjde něco dalšího ;-) :-)

18.01.2016


Ken Begg

Můj oblíbený autor, četla jsem všechny jeho knihy,, Vždy se těším na další.. :-) Doporučuji

18.01.2016


Camilla Läckberg

Výborné knihy, četla jsem všechny a nikdy jsem nedokázala přestat číst. Doporučuji

10.01.2016