Markusak Markusak diskuze u autorů

☰ menu

Dan Millman

Millman umí měnit životy!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

21.01.2019


Agatha Christie

Agatha Christie ukázala vrata do úplně jiného stylu psaní detektivek. Skrývání vraha na poslední chvíli se vedlo na jedničku. Genialita, které se skrývala v její hlavě, je fenomenální. Kvůli ním jsem našel smysl, proč číst knihy. Myslím si, že Agatha Christie musela dát neobyčejně velkou inspiraci všem spisovatelům. Dokáže zamotat hlavu nejednomu čtenáři.

07.11.2018


Stephen King

Měl jsem dojem, že King bude spisovatel klasických románu. Když jsem slyšel, že se jedná o králi hororu, nechtělo se mi věřit, že mě kniha může vystrašit. Měl jsem dojem, že to je nemožné a že jediné co je hororové jsou filmy (popřípadě divadelní hry). To jsem se , ale neobyčejně mýlil. První knihu jsem si vybral Osvícení, protože znám film adaptovaný tuhle knihou. Když jsem si přečetl Osvícení měl jsem dojem, že strašidelnější příběch není. Film mě moc neuchvátil, ale kniha velmi. Jenom byl pro nezvyk, že v knize jsou často používaní vulgarity a přímé řeči jsou často nespisovné. A to je přesně to co se mi líbilo, protože v postavách jsem cítil emoce. Prosté když místo toho řekl "sakra!" "kurva!" měl jsem dojem, že to té postavě ta věc ho hodně rozčílila. Takže za tím za mě PALEC HORU. Chystám se číst další knihy a věřím, že mě nezklame!

30.08.2018


Agatha Christie

Agatha umí psát. Ve většinu detektivek skrývá vraha(zločince) na poslední chvíli a uhádnout(rozluštit) kdo je vrah je prakticky nemožné. Naprosto nechápu jak to dokázala. Pochopil bych kdyby se jí něco takového povedlo třeba jenom ve dvou knížek, ale jí se to povedlo ve všech skrýt vraha jak to jen bylo možné. Nejvíce doporučuji jako první knížku přečíst Záhada na zámku Styles a pak pokračování Vražda na golfovém hřišti (ikdyž je o něco horší). ALE VŠEM DOPORUČUJI PŘEČÍST DESET MALÝCH ČERNOUŠKŮ, PROTOŽE NĚCO TAKOVÉHO SE POVEDE JEDNOU ZA MILION LET!

29.08.2018