malen malen diskuze u autorů

☰ menu

Carole Matthews

Ne, že bych tuto autorku přímo vyhledávala, ale zatím vše, co jsem od ní četla se mi docela líbilo. Nejsou to díla, která se čtou jedním dechem, ale místy jsem se výborně pobavila.

19.10.2013


James Patterson

Na přebalu poslední knihy, co jsem od autora četla, je napsáno, že každým dalším románem jako by posunul laťku thrilleru o něco výš. Tak já tedy nevím, co to čtu , protože já mám dojem úplně opačný. Ale přesto zůstává stále mým oblíbeným autorem a vždycky ráda sáhnu po jeho knížkách a těším se na další.

04.09.2013


Nora Roberts

Některé knížky této autorky jsou úžasne. Ale ty love story serie se mi vůbec nelíbí, zkoušela jsem i ty pod pseudonymem J.D. Robb, ale také to není ono. Přesto je to má oblíbená autorka.

20.07.2013


Danielle Steel

Přiznám se , že jsem knihami Steelové poněkud přesycena, ale přesto ji musím dát do svých oblíbených, protože opravdu umí psát.

20.07.2013


Barbara Taylor Bradford

První knížkou, kterou jsem od této autorky četla, byla Zámožná žena a moc se mi líbila. Po mnoha letech jsem přečetla i další z této série, ale už to nebylo ono. Střídavě se mi knížky od ní líbí někdy více, někdy méně (například Tři týdny v Paříži mne hrozně zklamaly), určitě budu číst i dál.

25.05.2013


Katarzyna Grochola

Četla jsem jen ty dvě knížky, kterým podle obalu s kamarádkou říkáme Hruška a Jablko a čekáme, že snad přibudou i další. Moc se nám to líbilo.

10.01.2012


Táňa Keleová-Vasilková

Zatím jsem četla jen dvě knihy, ale nezůstane jen u nich.

10.01.2012


Nicholas Evans

Četla jsem všechny 4 knížky a Zaříkavač koní ( četla jsem dřív než u nás šel film) a Vlci jsou nádherné čtení pro všechny romantiky a milovníky zvířat i lidí, Hranice zoufalství bylo něco trochu jiného , ale i to mne chytlo.

09.10.2011


Katherine Stone

Pár knížek mne úplně chytlo, ale některé jsou naopak hodně slabé. ale obecně se čte velmi dobře, pokud máte radši sladké příběhy, ale ne zase úplně červenou knihovnu.

09.10.2011


Sandra Brown

Zkusila jsem přečíst a ono mne to chytlo. Čtu a čtu, jen ať hezky píše..

29.08.2011


Diane Chamberlain

Zatím všechny knihy, co jsem četla, mě nadchly. Škoda, že jsou málo k dostání, jsou velice čtivé- někdy si i pobrečím!!

29.08.2011