Kubíííína Kubíííína diskuze u autorů

☰ menu

Aleš Cibulka

Pro mě nejlepší autor životopisů v Česku

13.05.2014


Robin Cook

Tohoto autora mám rovněž v lásce. Čtou se opravdu velmi dobře. Doporučuji.

30.05.2013


Nora Roberts

Série Smrtící... je naprosto úžasná. Okamžitě jsem si ji oblíbil od první knížky. Velmi doporučuji všem milovníkům detektivek, určitě si ji také oblíbí.

30.05.2013


Martina Cole

Martina Cole je velmi skvělá autorka thillerů, z těch co jsem zatím četl, doporučuji začít knihou Maniak, protože si mě svým dějem získala a od té doby tuto autorku miluju.

30.05.2013


Stieg Larsson

Trilogie MIlénium je velmi pěkné a napínavé, i když drsné čtení. Škoda že se toho autor nedožil. Nejvíc se mi líbil první díl, ale dva následující díly jsou také velmi zajímavé, a proto by bylo škoda, kdyby si všechny 3 díly milovník thilleru nepřečetl.

30.05.2013


James Patterson

James Patterson je pro mě úžasný spisovatel, jeho knihy se moc pěkně čtou (i když někdy je to hodně drsné), a já mohu doporučit každému, že se na každou jeho knihu může těšit stejně jako já.

30.05.2013


Per Wahlöö

Dvojice Wahlöö - Sjöwallová = úžasné čtení! (viz můj komentář u autorky Maj Sjöwall).

12.05.2012


Maj Sjöwall

Spisovatelská dvojice Sjöwallová - Wahlöö je výborná pro ty čtenáře detektivek, kteří si chtějí přečíst knihu z jiné země než z Británie nebo USA. Série 10 románů o zločinu s detektivem Martinem Beckem je skvělá. Přečtěte si! :-)

12.05.2012


Agatha Christie

Agathě Christie se říká Královna detektivek a já můžu s hrdostí konstatovat že naprosto oprávněně. Čtu jednu její knihu za druhou a nikdy(opravdu nikdy) jsem nebyl zklamán. Kdo má rád detektivky tak jako já nemůže nemít Agathu Christie v lásce. Božská to dáma! :-)

12.05.2012


Joanne Rowling

Stejně jako mnoho lidí v mém okolí, i já jsem si autorku a Harryho Pottera zamiloval filmy i knihy hltal očima. Paní Rowlingová je úžasná žena, která určitě bude hvězdou po mnohá desetiletí a možná ještě déle. Hluboce před ní smekám klobouk, jelikož to, co dokázala vymyslet a vytvořit je neuvěřitelné.

12.05.2012


Sue Grafton

Vynikající autorka, mám ji moc rád, dokáže mi svými knihami vždy zvednout náladu. Rozhodně stojí za přečtení pro všechny milovníky detektivek.

22.02.2012


Iveta Toušlová

Její pořad a hlavně knihy Toulavá kamera jsou úžasné. Jak si nějakou přečtu, hned mám inspiraci, kam se vydat v létě na výlet. Určitě doporučuju všem k přečtení.

18.02.2012


Mary Higgins Clark

Tuhle autorku úplně žeru. Nebudu mít klid dokud nepřečtu všechny její knížky. Přeju paní Mary hodně zdraví a ještě spoustu dalších pěkných knížek. Už teď se těším, až vyjde nějaká další.

22.09.2011