Kodetka Kodetka diskuze u autorů

☰ menu

James Paul Czajkowski

S tímto spisovatelem jsem prostřednictvím knih strávila již mnoho času. Přečtu od něj vše co se naskytne. Teď jsem si dala novou výzvu, a to přečíst všechny příběhy se sigmou, hezky postupně, protože jeho knihy nikdy neomrzí.

04.08.2022


James Patterson

James je velmi dobrý spisovatel, ví jak své čtenáře upoutat hned při první kapitole ne-li při první stránce. Co knihám dodává na čtivosti a co je podle mého velké plus pro spisovatele, jsou krátké a úderné kapitoly.

25.03.2015


Ladislav Mňačko

Na tohoto autora jsem narazila na střední škole, když jsme probírali válečnou literaturu a v podstatě jsme ho měli v povinné četbě. Kniha Smrt si říká Englchen ve mě zanechala tolik hlubokých pocitů, že jsem sahla po další knize Gigant. Ta je sice úplně z jiného soudku, ale obě tyto knihy mě zachránily při maturitě, takže budu panu Mňačkovi do smrti vděčná, že vytvořil tak úžasná díla, o kterých jsem mohla psát ve slohové práci.

29.03.2013


Charlotte Link

Zatím jsem od této autorky četla 2 knihy a obě mě nadchly. Je pravda, že její hrdinky se zdají být trochu feministkami, ale to příběhům rozhodně neubere. Doporučuji knihu Hvězdy Marmalonu, měla jsem ji půjčenou a chci ji vlastnit...

26.03.2013


Tess Gerritsen

všechny knihy, co jsem od ní četla, jsou super. další 2 mám doma, těším se na ně.

26.03.2013