kneznaL kneznaL diskuze u autorů

☰ menu

Michael Gerber

Velice trapné knihy. Jak to někdo může číst, to nepochopím.

19.04.2012


Michael Scott

Naprosto úžasná série o Nikolasi Flamelovi. Skvělý spisovatel, velmi čtivé psaní.

02.03.2012


Jessica Bird

Moje velmi oblíbená spisovatelka. K jejím knihám jsem se dostala úplně čirou náhodou a teď se nemůžu dočkat dalších dílů Bratrstva černé dýky. Velmi čtivé, nabité erotikou. Prostě se nejde odtrhnout, dokud nedočtete, hltáte stránku za stránkou. Romány však podle mého spíše pro ženy.

03.01.2012


David Eddings

Jeden z mých oblíbených autorů. Jeho Pěšec proroctví byla zřejmě první čistokrevná fantasy, kterou jsem četla. Vše velmi čtivé, hezky napsané. Jen ty poslední knihy (Staří Bohové) mě dost zklamaly. I tak je škoda, že již (zřejmě) ve psaní nepokračuje (nebo to u nás prostě nevychází).

02.01.2012


Lisa Kleypas

Její knihy jsou vždy balzám na moji duši a vždy mi zlepší náladu. Četla jsem od této autorky skoro všechno a teď se k obdivovatelkám přidala i moje mamka :-)

02.01.2012


Lenka Lanczová

Také mi již dáávno není 15, kdy jsem si od kamarádky nebo z knihovny půjčovala knihy od této autorky, ale přesto přidávám do oblíbených, i když už si žádnou její knížku určitě nepřečtu.

02.01.2012


Raymond E. Feist

Ano, koupení vyjde trochu draho, ale rozhodně to stojí za to! Já jsem si kdysi půjčila z knihovny Mága-učedník a už jsem se vezla. Naprosto skvěle napsané, Feist je můj nejoblíbenější fantasy spisovatel. Mám za ty léta skoro všechny jeho knihy a až na nějakou drobnou výjimku se mi všechny velmi líbily. Opravdu mohu doporučit těm, kteří spisovatele ještě neznají a mají tento druh četby rádi.

02.01.2012