KateBeckett KateBeckett diskuze u autorů

☰ menu

Jeffery Deaver

Lidi nevím zda to sem patří ale chci se zeptat zda někdo neví jak to bude s dalším dílem ze série Lincolna Rhyme. Poslední díl byl Ostrý řez ale vyšel už další je to už skoro rok a zatím to nikdo nepřeložil do češtiny. Vím ale jistě, že u těch předchozích to netrvalo déle jak půl roku s překladem. Tak mě jen napadlo jestli se tu nenajde někdo, kdo by věděl proč to pro tentokrát trvá tak dlouho a zda nevíte jak to s tím překladem je. Našla jsem jí mimochodem na stránkách knihkupectví Dobrovský ale právě jen v angličtině jmenuje se The midnight Lock.

25.11.2022


Chris Carter

Když za mnou přišla kamarádka, že v obchodě Levné knihy narazila na tohoto autora a řekla mi, že je hodně dobrý byla jsem skeptická. V Levných knihách jsem si pár titulů koupila a upřímně nic moc. Ale jakmile jsem dostala do ruky jeho první dílo Dvojitý kříž, tak už jen z obalu knihy jsem měla husí kůži. Než jsem jí dočetla věděla jsem, že mám nového oblíbeného autora. A do jeho knižní postavy Huntera jsem se zamilovala. Zajímavý děj, úžasná zápletka, občas jsem cítila i vnitřní strach, a excelentní rozuzlení. A to v každé knize. Od první po zatím poslední knihu neuvěřitelný někdy až nechutný příběh. Za mě všechny palce nahoru.

12.06.2022


Jeffery Deaver

Miluju kriminální příběhy na přemýšlení. Zbožňuji záhadné příběhy s rozuzlením na konci. Jeffery Deaver je pro mě nejlepší spisovatel. A jeho knihy taktéž :) .. Jsou plné napětí, vzrušení a nečekaných zvratů. Prostě moje gusto.

19.01.2015