KateBeckett KateBeckett komentáře u knih

☰ menu

Spletité lži Spletité lži Angela Marsons

Ne nadarmo se jí říká královna současné krimi. Ale musim říct, že tato kniha mi doslova vyrazila dech. Nechutné vraždy, bizarní chování rodiny, zamotaný příběh a šokující konec. Tato kniha je přesně tím, co v knihách potřebuji najít. A soudě podle poslední věty se nemohu dočkat dalšího dílu.

05.01.2024 5 z 5


Smrtící volání Smrtící volání Angela Marsons

Každý její příběh je čím dál zajímavější a napínavější. Ač se snažím sebevíc nikdy neuhádnu kdo za tím vším stojí. Ona je prostě top mezi spisovateli s krimi příběhy.

05.01.2024 5 z 5


Vražedná mysl Vražedná mysl Angela Marsons

Nemohu si pomoct ale její knihy a její odzbrojující příběhy jsou čím dál zajímavější a propletenější. Na každý její nový díl se těším a během dvou dnů nepřetržitého čtení, protože od toho se prostě nedá odtrhnout, se zatajeným dechem čekám jak to dopadne. A pokaždé mě rozseká svým brilantním závěrem. Za mě opět parádní.

12.11.2023 4 z 5


Genesis Genesis Chris Carter

Myslím, že tato kniha patří k těm zatím nejzajímavějším co jsem kdy četla. Nečekala bych, že Carter dokáže vymyslet ještě brutálnější vraždy, ale zase mě překvapil. Opět jako vždy to byl zajímavý a promyšlený příběh náročný na psychiku každého normálního člověka, nechutné a bizardní vraždy a šokující konec. Za mě asi jeho nejlepší kniha.

07.05.2023 5 z 5


Ostrý řez Ostrý řez Jeffery Deaver

Na konci této úžasné knihy jsem jen nahlas řvala ,,Už ať je patnáctý díl, prosíííííím!!!!!!"

02.07.2022 5 z 5


Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Jedním slovem - šokující.

05.10.2020 5 z 5


Vánoční koleda Vánoční koleda Charles Dickens

Kouzelný příbeh.

01.10.2020


Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Naprosto neuvěřitelný příběh. Jedním dechem přečtený. Podle mého názoru nejlepší díl ze všech jejich knih. Konec ještě rozdýchávám.

01.10.2020 5 z 5


Poslední hodina Poslední hodina Jeffery Deaver

Jeffery Deaver opět nezklamal. Přečteno za dva dny. Nedokázala jsem se odtrhnout. Hodně zamotaný příběh s brilantním koncem.

09.12.2017 5 z 5


Kříže u cesty Kříže u cesty Jeffery Deaver

Na pana Spisovatele a jeho knihy nedokážu mít jedinou výtku. Super kniha, úžasný příběh a bombastický konec.

27.09.2017 5 z 5


Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Příběh se mi moc líbil. Cítili k sobě tolik lásky a měli hodně plánů co spolu v budoucnu podniknou. Ale bohužel osud zakročil jinak. Smutné.

27.09.2017 5 z 5


Ocelový polibek Ocelový polibek Jeffery Deaver

Kniha se mi moc líbila, ale myslím si, že napsal už lepší příběhy. Na Hodináře to rozhodně nemělo. Není to kniha, kterou bych si přečetla víckrát.

02.11.2016 2 z 5


Hodinář Hodinář Jeffery Deaver

Je to jedná z mála knih, kterou mohu přečíst víckrát a nikdy mě neomrzí. Tímhle příběhem mě Jeffery Deaver hodně dostal. Člověk si říká, že kdyby takový vrah jako Hodinář ve skutečnosti existoval, tak chytrý a mazaný, jen tak by ho nikdo nechytil. V téhle jediné knize ze série Lincolna Rhyme jsem fandila Hodináři. Byl fakt dobrej a já jsem ráda, že uprchl aby mohl figurovat v dalších jeho knihách. :)

01.10.2016 5 z 5


Strážný anděl Strážný anděl Danielle Steel

Je to jedna z jejích knih, která mě opravdu dostala. I když vím, že taková věc se ve skutečném životě nemůže nikdy stát přesto mě hodně dojala už proto, že jsem určitě mezi lidmi, kteří by si přáli aby se mohli naposled rozloučit z člověkem, který nečekaně odešel.

01.10.2016


Zapadákov Zapadákov Jeffery Deaver

Když už jsem si myslela, že jsem uhádla jak to dopadne přišel zvrat. Prostě Jeffery Deaver :D

30.09.2016 5 z 5


Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Myslela jsem si, ze uz me nemuze nic prekvapit ale spletla jsem se. Moc dobra kniha a neuveritelny konec.

19.09.2015 3 z 5


Hodinář Hodinář Jeffery Deaver

Az do teto knihy jsem si myslela, ze nemuze byt nikdo chytrejsi nez Lincoln Rhyme. Ale Hodinar me naprosto uchvatila a odrovnal. Musim rict, ze na konci knihy me velice potesilo, ze Lincolna prechytracil. Je to uzasna kniha, uz od prvni stranky jsem vedela, ze to bude ta nejlepsi kniha, kterou jsem kdy cetla tedy az dokud jsem si neprecetla Horici drat a Sberatel kuzi.

19.09.2015


Tanečník Tanečník Jeffery Deaver

Líbil se mi příběh ale hlavně ten úžasnej závěr. Kdo by to sakra čekal? Já teda ne. Jeffery Deaver je geniální prostě.

02.02.2015 4 z 5


Správná volba Správná volba Danielle Steel

Silný příběh, překvapivé momenty a nádherný konec :) vše v uhledném balíčku od perfektní spisovatelky.

26.01.2015 5 z 5


Pokoj smrti Pokoj smrti Jeffery Deaver

Suprová knížka, no jak jinak když jí psal Jeffery :) .. dobře se mi četla, líbilo se mi jak byl příběh celý zamotaný a až na konci se člověk dovtípil kdo za vším stojí a co přesně šlo. Tohle je na jeho knihách typické a já jeho knihy prostě miluju. Takže Pokoj smrti za mě YES!!!

26.01.2015 5 z 5