Helenicka Helenicka diskuze u autorů

☰ menu

Francis Edward Wintle

Co kniha, to perla mé knihovny!

25.11.2022


Alison Weir

Úžasná paní Spisovatelka.... úžasné knihy! Moje srdcovka...

25.11.2022


Diana Gabaldon

Přemýšlím, co napsat o spisovatelce a jejím díle. Knihy jsou čtivé, to se nedá upřít. První díl byl slibný i přesto všechno, že byla místa, kdy mě vadila brutalita k Jamiemu, Claiřino chování a řada jiných věcí. Druhý díl jsem četla s těžkostí a přiznám se, že jsem od půlky měla co dělat, abych knihu dočetla. Třetí díl jsem v půlce vzdala. Přestalo mě to bavit. Stále dokola ... natahování děje ... Raději budu hledat nové a překvapivé knihy i spisovatele.

15.03.2017


Eva Francová

Paní Evu Francovou mám moc ráda jako člověka pro její laskavost, všestrannost, šikovnost, pro její filozofii. Vyzařuje z ní klid, láska, moudrost.
Sleduji její blog již hodně dlouho, proto jsem si vydání jejích nádherných kuchařek nemohla nechat ujít. Vařím podle nich, vždy se povede. :-)

28.04.2015


Jodi Picoult

Pro mě velice příjemné překvapení a objev. Knihy této mladé spisovatelky si vždycky ráda přečtu...
Po třech letech: Co kniha, to perla knihovny!
Neuvěřitelná spisovatelka!

28.04.2015


Christopher John Sansom

Skvěle napsané! Všech sedm dílů jsou úžasné, skvěle se čtou. Kdo má rád historii, starou Anglii a detektivky, přijde si opravdu na své. Jen je možná dobré číst knihy podle posloupnosti.

26.11.2013


Barbara Erskine

Knihu od Barbary Erskinové si vždycky ráda přečtu a k některé se ráda vrátím. Četla jsem od ní všechno, něco se povedlo, něco je slabší. Pro mě TOP jsou Oheň je tvým osudem, Království stínů, Žila jsem před staletími, Dědictví minulosti, Údolí havranů, Dcery ohně. Ale i její povídky jsou velice zajímavé. V každé její knize je něco "bubáckého"... prolínání časových pásem, historie Anglie, starověk, středověk ... Už se těším na Řeku osudu. :-)

26.11.2013


Barbara Wood

Knihu od Barbary Woodové si vždycky ráda přečtu. Četla jsem od ní snad všechno, něco se povedlo, něco je slabší. Pro mě TOP jsou Plamen duše, Panenky z ráje, Pod africkým sluncem.

26.11.2013