DejnaDee DejnaDee diskuze u autorů

☰ menu

Robert Bryndza

Jeho styl psaní mi sedí, z každé stránky číhá napětí, popisy událostí jsou vybroušené do nejmenšího detailu, postavy jsou brilatně vykreslené. Robert Bryndza je spisovatel, který mě prostě nesmírně baví...

15.01.2019


Jussi Adler-Olsen

Styl psaní je originální a naprosto ohromující. Postavy jsou vykresleny s dokonale vybroušenými povahami, děj je svižný a napínavý, doslova Vás přiková do křesla, je velice poutavý, takže se nemůžete odtrnout od knížky. A přitom je vtipný, to když trojice detektivů z oddělení Q začně "úřadovat." Pro mne je Jussi Adler-Olsen jasnou jedničkou a králem severských detektivek.

27.09.2014


Agatha Christie

Agatha Christie - naprosto dokonalá a úchvatná "královna detektivek". Je to paní spisovatelka s velkým S. Její psaní je nádherné, vytříbené, velice poutavé, napínavé a do děje vtahující.

21.03.2014


James Alfred Wight

Naprosto famozně psané přiběhy z veterinárního prostředí, které mě dostaly. Humorné, procítěné a velmi chytlavé vyprávění vyjadřuje jeho lásku ke svému povolání a hlavně ke zvířatům. Co dodat: úžasné knihy, které úžasně potěší.

18.03.2014


Diana Norman

U této spisovatelky jsem se poprvé setkala se žánrem historická detektivka, dá-li se to takto specifikovat. Musím přiznat, že to setkání bylo velice příjemné a určitě ne poslední. Její knihy jsou poutavé, napínavé a čtivé. Čtou se jedním dechem.

17.03.2014


Arto Paasilinna

Knížky jsou plné černého humoru a zároveň oslavou odvahy a svobodomyslnosti, touhou žít život podle svých představ a vzít si svůj život do vlastních rukou. Jsou čtivé, veselé a optimistické. Další pan spisovatel, který mě obrovsky oslovil. Taktéž si u jeho knížek odpočinu, zasměju se a zlepším si náladu. Jeho přiběhy a hrdinové obrovsky naplňují svobodou, vírou, kouzlem bezstarostnosti a schopností řešit problémy s nadhledem.

07.03.2014


Robert Fulghum

Mám ráda jeho knížky, pohladí po duši. Jeho knížky jsou balzámem, vykouzlí úsměv na tváři, přimějí k zamyšlení a určitě neurazí. Jsou pro mne takovým pokladem, který si pečlivě střežím.

07.03.2014