Bublinka78 Bublinka78 diskuze u autorů

☰ menu

Richard David Bach

Podle mne je Bach člověk velmi pozitivní, který si z každé životní situace bere jen to dobré a tento přístup se mi libí. Může působit naivně a zjednodušeně a podobně i jeho díla. Mne to ale vžycky nakopne. No a pokud milujete létání, tak je Bach jednoznačná volba.

14.01.2013


Jan Sokol

Pana Sokola si velmi vážím jako člověka i jako filosofa. Jeho knihy jsou srozumitelné, čtivé a lidské. Taková filosofie běžného života a to se mi líbí. Měla jsem tu čest, že byl vedoucím mé bakalářské práce a spolupráce s ním byla skvělá a to v té době působil jeden semestr na Harvardu (dodnes mám uložené jeho konzultační maily).

14.01.2013


Zdeněk Horský

Největší odborník na dějiny astronomie tady u nás. Znám ho už jen z vyprávění, ale byl to člověk s hlubokými znalostmi jak v oblasti přírodních věd, tak i těch humanitních. Překročit jeho stín není vůbec snadné a jen pár autorů za ním nesměle klopýtá. Četla jsem "Poznávání vesmíru", které napsal společně s panem Plavcem a to je dosud nepřekonané dílo. Zajemcům mohu jen vřele doporučit, ale není snadné tuto knihu sehnat.

06.01.2013