Bolomsson Bolomsson diskuze u autorů

☰ menu

Conn Iggulden

Ano, Horu kostí máM na mysli. Tak snad to letos opravdu vydají. Přeci jen série Válka růží už je zkompletovaná, tak snad se teď pustí do toho závěrečného dílu Čingischána;-).

29.04.2020


Conn Iggulden

Co to vidím? Bude třetí díl? Vážně...já už ani nedoufal Je to opravdu potvrzené. že konečně vyjde?

19.04.2020


František Niedl

Tak koukám, že nám pan Niedl udělal radost a konec série rytířů z Vřesova oddálil:-), protože má v květnu vyjít další díl s názvem "Já, rytíř"...to mám radost:-). Upřímně jsem to tušil a panu Niedlovi moc děkuji, že tahle báječná historická série stále není u konce;-).

13.11.2019


František Niedl

to Schamila: měl jsem to úplně stejně, začal jsem Platnéřem zapůjčeným v knihovně a od té doby na knihy pana Niedla nedám dopustit:-). Vydání knihy Rozervané království se blíží a koukám, že už nám pan Niedl připravuje na příští rok další díl s názvem Pach krve, no není to nádhera? :-)
Jinak...co mě kromě čtivých příběhů na sérii Rytířů z Vřesova vždy mile potěší a zaujme, jsou krásné grafické obaly jednotlivých dílů. Jak se říká:" Nesuď knihu podle obalu";-):-), ale je to takový milý bonus, který mne vždy při zakoupení knih potěší;-).

14.11.2018


František Niedl

Koukám, že nám pan Niedl před Vánoci udělá radost v podobě další vydané knihy ze série rytířů z Vřesova. Paráda...teď to jen do toho listopadu zase přetrpět;-):-).

05.06.2018