Zvuky přírody: Svět lesa

Zvuky přírody: Svět lesa https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413116/bmid_zvuky-prirody-svet-lesa-cvb-413116.jpg 5 14 9

Procestuj svět a poslouchej zvuky přírody! Na každé stránce stiskni tlačítko s notou a cestou po deseti různých lesních prostředích naslouchej více než 60 rozličným zvukům divokých zvířat. Uslyšíš gorilí mručení v horách, křik papoušků v deštném pralese i ržání poníků uprostřed lesů. Přečti si fascinující informace o všech zvířatech, potom stiskni notičku a každé z nich si poslechni.... celý text

Přidat komentář

Jamamatelas
05.01.2023 5 z 5

Máme obě knihy z této řady a jsou překrásné. Pěkné ilustrace a u každého zvířete poutavé zajímavosti. Doprovodné zvuky na každé stránce krásně vtáhnou do daného prostředí. I když tyto zvuky mohou být nejprve zmatečné k přiřazení, po opakovaném spuštění je to bez problému. Navíc si tak můžete potrénovat svou bystrost a soustředění. Jedinou poznámku, kterou autorům nedokážu odpustit, že rys má do očí bijící dlouhý ocas, to jako u knížky o zvířatech myslí vážně?

Veggi
10.09.2022 2 z 5

Ja teda nevim, kniha krasná, ilustrace povedene a text je taky zajimavý. No, ale je to prvotně zvukova kniha a ten zvuk je děsný. Na každé stránce máte 1 tlačitko, to zmáčknete a prehraje se Vam behem chvilky veskery zvuk z te dane stránky. Takze treba 6 zvířat, tak rychle, že než podle čisla zjistíte co je prvni zvíře, uz se ozyvá druhé a třetí ... Podle mě k ničemu.


Runkyna
30.09.2020 4 z 5

Dobrá knížka, jen ty zvuky jdou fakt rychle po sobě, že 3 leté dítě v tom má maglajs. Co si budeme vykládat, i dospělý se na to musí soustředit, aby se neztratil (že mám Mgr. z přírodovědecké fakulty bych teď asi neměla psát).

blackoutzuzi
14.05.2020 4 z 5

Perfektní ilustrace, barevně vyvážené a opravdové. U každého zvířátka je pár informačních vět, které jsou spíše úsporného charakteru, nicméně je to kniha pro děti od 3 let a ti nepotřebují detailní informace přes celou stránku. Velkým plusem jsou samozřejmě ony zvuky, které na druhou stranu mohou působit zároveň i jako menší mínus, jelikož zvuky jdou celkem rychle za sebou a čtenář si nemusí být stoprocentně jistý, který patří k jakému zvířátku. To jediné bych knize vytkla.

Varjohukka
20.11.2019 5 z 5

Nádherné ilustrace, zajímavé informace a realistické zvuky zvířat. Dcerka je nadšená, takže nemůžu dát míň než plný počet :)

kuky921
04.11.2019 5 z 5

Velmi pěkně zpracovaná knížka. Na vrchní obálce jsou zvířata plastická. Co ovšem zaujme nejvíce jsou realistické zvuky zvířat na jednotlivých stránkách.

MMacicekk
26.09.2019 5 z 5

Kniha má krásné a bohaté ilustrace, které věrně prezentují zvířata, jež v knize naleznete. Obálka je rovněž povedená, neboť vyobrazená zvířata včetně názvu knihy jsou plastická a patrná na pohmat. Kniha tím dostala punc výjimečnosti. Na zadní straně zjistíte nejen tiráž knihy, ale rovněž i to, že tento výrobek používá tři knoflíkové baterie, které jdou samozřejmě po vybití vyměnit. Najdete zde i varování, že kniha je nevhodná pro děti do tří let z důvodu nebezpečí spolknutí malých částí. Zvuky, které kniha vydává, nejsou zbytečně hlasité, ale hlasitost regulovatelná není. Se synem jsme byli s knihou spokojeni a nemáme jí co vytknout. Každá strana obsahuje sice krátké, ale vyčerpávající informace nejen o lesním porostu typickým pro různý kontinent a vytvářející rozličný ekosystém, ale také o zvířatech, jež jsou pro ně typická.

knihamouder
03.09.2019 5 z 5

Ilustrace jsou velmi povedené, text naučný a noty se zvuky zábavné. Kniha se dětem moc líbila.

anetka.repova
22.06.2019 5 z 5

Další nádherná kniha z nakladatelství Drobek.

Zvuky přírody lesa z různých koutů světa, je překrásná kniha, doplněná jak skvělými ilustracemi, tak skvělými zvuky. Celá kniha je doplněna nenasilným textem, který knihu dotváří.

Autorovy další knížky

2019  90%Zvuky přírody: Svět lesa
2019  92%Zvuky přírody: Svět ptáků

Kniha Zvuky přírody: Svět lesa je v

Přečtených13x
Knihotéce10x
Chystám se číst3x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x